Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Βγάζει στη σέντρα τον Γαβριήλ – Χαρτί και καλαμάρι το ιστορικό της υπόθεσης

ΑΠΟΕΛ: Βγάζει στη σέντρα τον Γαβριήλ – Χαρτί και καλαμάρι το ιστορικό της υπόθεσης

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ενημερώνει σε σχέση με την περίπτωση του ποδοσφαιριστή Σταύρου Γαβριήλ τα εξής. Κατά τη διάρκεια των τελευταίων μηνών η διοίκηση της ομάδας μας, μπήκε σε συζητήσεις με την πλευρά του ποδοσφαιριστή για πολύχρονη επέκταση του συμβολαίου του με απολαβές που αποδείκνυαν το πόσο πολύ πιστεύει η ομάδα, στην αξία και την προοπτική του.

Δυστυχώς η απάντηση του ποδοσφαιριστή ήταν αρνητική αφού όπως γνωστοποίησε στην πλευρά μας, δεν επιθυμεί να παραμείνει στον ΑΠΟΕΛ και θέλει να μετακομίσει σε ομάδα του εξωτερικού. Μας γνωστοποιήθηκε μάλιστα πρόταση που σε καμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Ελπίζαμε ότι η πλευρά του Σταύρου Γαβριήλ, θα αντιλαμβανόταν πλήρως τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αντί αυτού, ο ποδοσφαιριστής, την Πέμπτη 04/01 και την Παρασκευή 05/01 αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις. Σε μια κρίσιμη για την ομάδα, εβδομάδα έθεσε τον εαυτό του πάνω από το σύνολο και εκτός ομάδας. Ως εκ τούτου αποφασίστηκε όπως πλέον θα προπονείται και θα αγωνίζεται με την ομάδα κάτω των 19 ετών.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-06T22:17:40+02:00
Go to Top