Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Βελτιωτικά έργα από Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Βελτιωτικά έργα από Μιλόγεβιτς

ΑΠΟΕΛ: Βελτιωτικά έργα από Μιλόγεβιτς

Το τριήμερο ρεπό που έδωσε ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς στους ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ ανήκει στο παρελθόν. Από σήμερα άρχισε μίνι προετοιμασία έως την ερχόμενη Κυριακή, που θα περιλαμβάνει δύο προπονήσεις ημερησίως.

Ο Σέρβος προπονητής αποφάσισε να αξιοποιήσει την πρώτη εβδομάδα της διακοπής του πρωταθλήματος με διπλό στόχο. Πρώτα έδωσε την ευκαιρία στην ομάδα του να αποφορτιστεί από τα παιχνίδια που προηγήθηκαν και έπειτα, θέλει να δουλέψει με στόχο τη βελτίωση στους τομείς που «πονά».

Το μυαλό πάει ασφαλώς πρωτίστως στη γραμμή κρούσης, που παρουσιάζει τα περισσότερα προβλήματα. Μάζεψε αρκετές σημειώσεις στο διάστημα που προηγήθηκε και ήρθε η ώρα να επικεντρωθεί σε αυτές, ώστε να επέλθει πρόοδος στη μεσοεπιθετική λειτουργία.

Κάτι για το οποίο άλλωστε προϊδέασε μετά το 1-0 εις βάρος της Δόξας. «Ελέγξαμε το παιχνίδι στη μεγαλύτερη διάρκειά του. Κάναμε κάποια λάθη λόγω κούρασης στο τέλος, αλλά μπορούσαμε να σκοτώσουμε το παιχνίδι με δεύτερο γκολ. Θα ξεκουραστούμε και θα δουλέψουμε στη διακοπή. Θέλουμε λίγο χρόνο, θα στρώσουνε τα πράγματα», είχε αναφέρει μεταξύ άλλων.

Πάντως, στην Περιστερώνα είχαν βγει κάποιες καλές συνεργασίες στο πρώτο ημίχρονο, κάτι που έλειπε από προηγούμενα ματς, αλλά το ζητούμενο είναι να αυξηθούν σημαντικά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού. Ο Μιλόγεβιτς θέλει να δει την ομάδα του να αποδίδει καλύτερα και να καθαρίζει τα ματς, αναγνωρίζοντας πως δεν μπορεί να στηρίζεται πάντοτε στο 1-0.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-17T22:23:00+02:00
Go to Top