Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Βλέπει μόνο τη δουλειά του

ΑΠΟΕΛ: Βλέπει μόνο τη δουλειά του

ΑΠΟΕΛ: Βλέπει μόνο τη δουλειά του

Το πρώτο σκέλος του πρωταθλήματος οδεύει προς το τέλος και αυτομάτως, κάθε 90λεπτο έχει κομβικό χαρακτήρα, ιδιαίτερα όσον αφορά στη μάχη του τίτλου. Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, δοκιμάζεται αύριο στο ΓΣΠ απέναντι στην Ομόνοια, η οποία μπορεί στα τελευταία έξι ματς να πέτυχε μία νίκη, αλλά έχει δείξει πως παραμένει άκρως επικίνδυνη.

Ανεξαρτήτως από το τι προηγήθηκε και πρωτίστως, το τι είχε συμβεί στο ματς της 24ης αγωνιστικής με τη Δόξα, ο ΑΠΟΕΛ καλείται να υψώσει κεφάλι και να βρει τον τρόπο ώστε να κάνει τη… δουλειά του. Η ομάδα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς, έχει δείξει πως τα φετινά παιχνίδια εξαρτώνται εν πολλοίς από τη δική της απόδοση. Όταν αποδίδει αυτό που μπορεί μέσα στο γήπεδο, εύκολα ή δύσκολα, παίρνει αυτό που αναζητά.

Εννοείται πως το ματς με την «αιώνια» αντίπαλο είναι απαιτητικό και ο ΑΠΟΕΛ, επιβάλλεται να διαχειριστεί σωστά και έξυπνα, κοιτάζοντας μόνο τη δουλειά του προκειμένου να φύγει με το αποτέλεσμα που έχει θέσει ως στόχο. Η νίκη είναι το ιδανικότερο, η νίκη είναι αυτή που θα τον διατηρήσει σε τροχιά τίτλου.

Υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος, ωστόσο σε τέτοιας υφής 90λεπτα, τα οφέλη είναι τόσα πολλά που δεν συγκρίνονται με άλλα. Ο ΑΠΟΕΛ, ανεξαρτήτως των παικτών που θα κληθούν να αγωνιστούν, καλείται να (βροντο)φωνάξει «παρών», να υπερκεράσει για τρίτη σερί φορά κατά την τρέχουσα το εμπόδιο των πρασίνων και με… φόρα να πάει στον επαναληπτικό αγώνα της Τετάρτης ώστε να τσεκάρει το εισιτήριο για την ημιτελική φάση του κυπέλλου. Στη φάση που βρίσκεται η αγωνιστική περίοδος, τα πάντα έχουν πλέον διπλή σημασία.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-02-24T22:36:00+02:00
Go to Top