Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: «Βρέξει, χιονίσει» €700.000 μηνιαίως

Σταυροφορία για οικονομική ενίσχυση αρχίζει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ. Για το πώς θα κινηθεί και γενικώς ποιο πλάνο θα ακολουθήσει, την ερχόμενη εβδομάδα αναλύει τα πάντα σε συνέντευξη Τύπου.

Ποτέ μα ποτέ δεν έκρυψαν οι παράγοντες της λευκωσιάτικης ομάδας τη δύσκολη κατάσταση. Η οποία, χρόνο με χρόνο, γίνεται ακόμα πιο ζόρικη έως περίπλοκη.

Δεν έφτασε, εννοείται, στο σημείο να μετατραπεί σε άκρως επικίνδυνη, απειλώντας τη βιωσιμότητα ενός ιστορικού συλλόγου. Ωστόσο, επειδή τα παραδείγματα οικονομικού στραγγαλισμού είναι πολλά, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, σε καμία περίπτωση δεν εφησυχάζει ή, αφήνει οτιδήποτε στην τύχη. Τα κολάνια, βλέπετε, έσφιξαν.

Ο αγώνας για να ανταποκριθούν οι παράγοντας στην Εταιρεία ΑΠΟΕΛ στις μηνιαίες υποχρεώσεις έναντι των μελών του ποδοσφαιρικού τμήματος και των υπαλλήλων είναι καθημερινός και εξίσου σημαντικός με αυτόν που δίνει κάθε εβδομάδα ο Κρέσπο και η παρέα του στον αγωνιστικό χώρο.

Όταν πρέπει να εξευρεθούν «βρέξει, χιονίσει» περίπου στις €700.000, καταλαβαίνετε. Για κάντε τη σούμα; Με πεντέμισι μήνες να απομένουν έως το φινάλε της σεζόν, αγγίζουμε τα €4.000.0000 ευρώ. Συν οι παλιές υποχρεώσεις!

Ο ΑΠΟΕΛ, δεν είναι η πρώτη φορά που θα απευθυνθεί στον κόσμο του για οικονομική βοήθεια και δεν θα είναι ούτε η τελευταία. Τούτη τη φορά, ωστόσο, ο βαθμός ανταπόκρισης που θα βρει από τους ΑΠΟΕΛίστες, θα παίξει σημαντικότατο ρόλο για το πώς θα κυλήσει και θα ολοκληρωθεί η σεζόν 2023-24. Αυτό κρατήστε το!

Υ.Γ.: Για την αναγκαιότητα εξεύρεσης μακροπρόθεσμου πλάνου ώστε να αποφευχθούν απρόβλεπτες συνέπειες, τα είπαμε πολλά φορές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-30T08:23:00+02:00
Go to Top