Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Βρήκε κατανόηση, προς αναβολή τα ματς στο 2020

Όλα τα παιχνίδια του ΑΠΟΕΛ μέσα στο 2020 οδηγούνται προς αναβολή. Συγκεκριμένα, μετά τους αγώνες με Καρμιώτισσα (14η αγωνιστική), Απόλλωνα (φάση των «16» του Κυπέλλου) και ΑΕΚ (15η αγωνιστική) και το ντέρμπι με την ΑΕΛ (16η αγωνιστική) θα αναβληθεί και θα οριστεί σε νέα ημερομηνία σε μεταγενέστερο στάδιο, αλλά και το παιχνίδι με την ομάδα των Πολεμιδιών που ορίστηκε στις 28 Δεκεμβρίου.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ και συγκεκριμένα τα μέλη της που συνεδριάζουν αυτή την ώρα και εξετάζουν το αίτημα των «γαλαζοκιτρίνων» για αναβολή όλων των αγώνων του μέσα στο 2020, παρουσιάζονται -οι πλείστοι τουλάχιστον- συναινετικοί βλέποντας και ανθρωπιστικά το θέμα.

Άπαντες γνωρίζουν ότι στον ΑΠΟΕΛ είναι αδύνατον να προωθηθούν νεαροί παίκτες -όπως συνέβη στο παρελθόν με Νέα Σαλαμίνα και Εθνικό- για να αγωνιστούν στα παιχνίδια εντός του 2020, μέχρι δηλαδή την επιστροφή των παικτών που νόσησαν από κορωνοϊό, κι αυτό γιατί εδώ και αρκετές εβδομάδες δε διεξάγονται προπονήσεις για τις εφηβικές ομάδες.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τα πλείστα μέλη της Εκτελεστική Επιτροπή της ΚΟΠ θα ψηφίσουν θετικά την πρόταση του ΑΠΟΕΛ.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-16T11:47:18+02:00
Go to Top