Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ για επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας: «Παρουσιάσαμε σχεδιασμό, αναμένουμε απάντηση»

ΑΠΟΕΛ για επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας: «Παρουσιάσαμε σχεδιασμό, αναμένουμε απάντηση»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΑΠΟΕΛ, μέσω της οποίας ενημερώνει για την επιστολή που απέστειλε στον Αρχηγό Αστυνομίας. Όπως αναφέρουν οι γαλαζοκίτρινοι, παρουσιάστηκε από μέρους τους ο σχεδιασμός αποκοπής της Βόρειας κερκίδας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων και πλέον, αναμένεται από την Αστυνομία μια γραπτή θέση επί του αιτήματος τους.

Η ανακοίνωση του ΑΠΟΕΛ:

Για σκοπούς ενημέρωσης του κόσμου μας, δημοσιοποιούμε ότι σήμερα στην σύσκεψη ασφαλείας που διεξήχθη στην παρουσία των δύο διαγωνιζομένων ομάδων, ΑΠΟΕΛ και ΑΕΚ, των υπεύθυνων ασφαλείας του Σταδίου ΓΣΠ, του υπεύθυνου ασφαλείας της ΚΟΠ και εκπροσώπων της Αστυνομίας, μεταφέρθηκε από πλευράς μας, το αίτημα για τον πλήρη και ασφαλή διαχωρισμό της Βόρειας Κερκίδας έτσι ώστε πέραν από τους 50 φιλάθλους της ΑΕΚ, να φιλοξενήσει και αριθμό φιλάθλων του ΑΠΟΕΛ. Στην συνέχεια όπως συμφωνήθηκε, αποστείλαμε επιστολή στον Αρχηγό Αστυνομίας, παρουσιάζοντας τον σχεδιασμό αποκοπής της κερκίδας έτσι ώστε να διασφαλίζεται η ασφάλεια όλων των παρευρισκόμενων. Διαχωρισμός που είναι ακόμα πιο ασφαλής από αυτόν που εφαρμόστηκε πάρα πολλές φορές σε ευρωπαϊκούς αγώνες.

Στην επιστολή μας, αναφέρουμε επίσης ότι το όλο αίτημα μας, στηρίζεται στον Νόμο Περί Πρόληψης και Καταστολής της Βίας, στους αγωνιστικούς χώρους και συγκεκριμένα στο Άρθρο 11.

Αναμένουμε από τον Αρχηγό Αστυνομίας, μια γραπτή θέση επί του αιτήματος μας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-30T17:36:40+02:00
Go to Top