Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ βρίσκει τον ίδιο «πονοκέφαλο»

ΑΠΟΕΛ: Για μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ βρίσκει τον ίδιο «πονοκέφαλο»

ΤΟΥ ΣΙΜΟΥ ΠΑΦΙΤΗ

Όσο ωφέλιμη ήταν η πρώτη θητεία του Τομάς ντε Βινσέντι στον ΑΠΟΕΛ άλλο τόσο επιζήμια αποδεικνύεται η δεύτερη. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός έλαμψε στα 2,5 χρόνια παρουσίας του στον «Αρχάγγελο» από τον Ιανουάριο του 2014 μέχρι το Καλοκαίρι του 2016. Το Καλοκαίρι του 2014 αγοράστηκε, έναντι 500.000 ευρώ από τον Ολυμπιακό Πειραιώς για να πωληθεί τον Αύγουστο του 2016 στην Αλ Σαμπάμπ για περίπου 3.000.000 ευρώ, με τους γαλαζοκίτρινους να βάζουν στο ταμείο τους λίγο πάνω από 1.500.000 ευρώ.

Η περιδιάβαση σε Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και Ντουμπάι «φούσκωσε» τον τραπεζικό λογαριασμό του Ντε Βινσέντι, αλλά ποδοσφαιρικά του στοίχισε αρκετά βήματα προς τα πίσω. Όταν η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έπαιρνε την απόφαση να τον ντύσει ξανά στα γαλαζοκίτρινα το Καλοκαίρι του 2018 ήταν σίγουρη πως η οικονομική υπέρβαση που έκανε για πάρτι του άξιζε τον κόπο.

Η πρώτη διετία της δεύτερης θητείας του Αργεντινού διέψευσε με κάθε τρόπο όσους πόνταραν στην επιστροφή του στον «Αρχάγγελο». Η λέξη απογοητευτικός μοιάζει λίγη για να περιγράψει τα πεπραγμένα του εντός αγωνιστικών χώρων. Ευκαιρίες του δόθηκαν αρκετές. Υπομονή και στήριξη σε δύσκολες στιγμές, επίσης. Προπονητές πέρασαν αρκετοί, εντούτοις κανείς δεν κατάφερε να βάλει τέλος στον αγωνιστικό κατήφορο του Ντε Βινσέντι, ο οποίος έβαζε στον τραπεζικό του λογαριασμό μηνιαίως περίπου 45.000 ευρώ το μήνα!

Το περασμένο Καλοκαίρι η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ επιχείρησε με λάθος τακτική να διορθώσει κάπως την κατάσταση. Πρότεινε στον παίκτη πρόωρη επέκταση συμβολαίου γι’ άλλο ένα χρόνο, δηλαδή μέχρι το 2022, και ταυτόχρονη μείωση των αποδοχών του κατά περίπου 7-8 χιλιάδες ευρώ μηνιαίως. Συμπερασματικά, ο ΑΠΟΕΛ γλύτωσε μερικές δεκάδες χιλιάδες ευρώ την περσινή σεζόν από το συμβόλαιο του Ντε Βινσέντι, ωστόσο βρίσκει ξανά μπροστά του τον ίδιο «πονοκέφαλο», οικονομικό και αγωνιστικό.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-08T20:07:22+02:00
Go to Top