Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Για να μπει στον ίσιο δρόμο με όφελος την ηρεμία

ΑΠΟΕΛ: Για να μπει στον ίσιο δρόμο με όφελος την ηρεμία

ΑΠΟΕΛ: Για να μπει στον ίσιο δρόμο με όφελος την ηρεμία

Με τίποτα δεν θέλει να χάσει σε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι ο ΑΠΟΕΛ, γι’ αυτό και απόψε (20:30, Cablenet1) υποδεχόμενος τον Απόλλωνα θα θελήσει να δώσει απαντήσεις και να επιστρέψει στις επιτυχίες.

Στην ομάδα της Λευκωσίας ποντάρουν στον πληγωμένο εγωισμό των παικτών, αλλά και στη δουλειά που έγινε από τον Ρικάρντο Σα Πίντο στο διάστημα της διακοπής. Δόθηκε και ο χρόνος για να ηρεμήσει η κατάσταση μετά την ήττα από την Ομόνοια, αλλά και τον ευρωπαϊκό αποκλεισμό, με τους γαλαζοκίτρινους να θέλουν από σήμερα να βρεθούν και πάλι στον ίδιο δρόμο.

Και θα μετρήσει περισσότερο με μια νίκη απέναντι σε αντίπαλο που έχει τους ίδιους υψηλούς στόχους.

Ο Σα Πίντο και οι παίκτες του θέλουν να κερδίσουν ξανά την εμπιστοσύνη του κόσμου τους, που παρά την πικρία του από τα προηγούμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα θα είναι και πάλι εκεί. Θα αποτελέσει σύμμαχο στην προσπάθεια για επιστροφή στις επιτυχίες.

Με την Ομόνοια ο ΑΠΟΕΛ ήταν τυπικά φιλοξενούμενος και το σημερινό ματς είναι το πρώτο πρωταθλήματος που θα έχει μαζική στήριξη των οπαδών του. Στοιχείο που θα θελήσει να αξιοποιήσει απέναντι σ’ έναν ικανό αντίπαλο, που θα έχει στον πάγκο του τον προπονητή που μέχρι τα τέλη Μαΐου φορούσε γαλαζοκίτρινα. Είναι κι αυτό ένα ενδιαφέρουν στοιχείο του αποψινού ντέρμπι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-17T08:05:00+02:00
Go to Top