Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Γι’ αυτή την ομάδα απαράδεκτο…

Λάθη επί λαθών έφεραν την περσινή πρωταθλήτρια ομάδα της Κύπρου κολλημένη, εδώ και καιρό, στην ταπεινωτική -για το μέγεθος και την Ιστορία της- 5η θέση λίγο πριν από το τέλος της σεζόν. Και χωρίς να υπάρχουν πια πιθανότητες να τερματίσει πιο πάνω μετά τα αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής.

Και ας είχε πει και ο προπονητής της ομάδας -ο τέταρτος στη σεζόν- Βαγγέλης Σάμιος, λίγο μετά από τη μοναδική αχτίδα φωτός έως τότε στο ποδοσφαιρικό «σκοτάδι» του ΑΠΟΕΛ, τη νίκη επί της Ομόνοιας στο «αιώνιο» ντέρμπι, πως αυτή η ομάδα θα μπορούσε να είχε βγει στην Ευρώπη «εάν συνεχίσει να παίζει έτσι»! Ξέρουμε όλοι πως το είχε κάνει κυρίως για ψυχολογικούς λόγους. Πολύ έξυπνα, προσπάθησε να στείλει ένα μήνυμα στον κόσμο, αλλά πολύ περισσότερο στους παίκτες και γενικότερα τον οργανισμό του ΑΠΟΕΛ, πως υπήρχε κάτι προς διεκδίκηση. Και δεν ήταν άλλο από την 4η θέση, που θα έδινε -υπό προϋποθέσεις- ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο.

Μια τέταρτη θέση που πλέον απομακρύνθηκε από το… πεδίο του ΑΠΟΕΛ εφόσον δεν κέρδισε -για τέταρτη φορά στη σεζόν- τον Απόλλωνα! Αποδείχθηκε… μέγας μπελάς φέτος για τους «γαλαζοκίτρινους» η ομάδα της Λεμεσού, αφού από τους 12 διαθέσιμους βαθμούς κόντρα στους γαλάζιους, ο ΑΠΟΕΛ πήρε μόλις 4 (!) με ισάριθμες ισοπαλίες! Η περσινή τροπαιούχος θα τερματίσει, στην καλύτερη των περιπτώσεων, πέμπτη και… καταϊδρωμένη. Αυτό σημαίνει πως τουλάχιστο το μισό ημερολογιακό 2026, όπου ο ΑΠΟΕΛ κλείνει 100 χρόνια ζωής, θα βρίσκεται εκτός Ευρώπης. Για το άλλο μισό θα τα… ξαναπούμε του χρόνου τέτοιο καιρό.

Οι ΑΠΟΕΛίστες ελπίζουν ότι το διάλειμμα από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις θα είναι μονοετές και στα 100χρονα του σωματείου η ποδοσφαιρική ομάδα θα εξασφαλίσει ένα εισιτήριο. Κύρίως με αφορμή τη συμπλήρωση ενός αιώνα ζωής, αφού σε κάθε περίπτωση ο ΑΠΟΕΛ δεν νοείται να μην παίζει κάθε χρόνο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο. Χωρίς υπερβολή, απαγορεύεται να λείπει από την Ευρώπη η ομάδα με τις μεγαλύτερες πορείες και επιτυχίες από κάθε άλλη στη χώρα μας. Όσο και αν ο χάρτης του κυπριακού ποδοσφαίρου έχει αλλάξει. Και παρά τα πολλά προβλήματα που έχουν δημιουργηθεί στον ΑΠΟΕΛ με τους γνωστούς κακούς χειρισμούς, κυρίως οικονομικής φύσεως.

ΜΑΡΙΟΣ ΧΑΤΖΗΣΤΥΛΛΗΣ (ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΑΛΗΘΕΙΑ / ΕΝΘΕΤΟ SUPER SPORT)

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2025-04-28T21:02:00+02:00
Go to Top