Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Δεν αγχώνονται για τις €100.000, πριν το τέλος του μήνα«γαλαζοκίτρινος» ο Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Δεν αγχώνονται για τις €100.000, πριν το τέλος του μήνα«γαλαζοκίτρινος» ο Σαρφό

ΑΠΟΕΛ: Δεν αγχώνονται για τις €100.000, πριν το τέλος του μήνα«γαλαζοκίτρινος» ο Σαρφό

Η άμμος από την κλεψύδρα του χρόνου αδειάζει. Την Παρασκευή, ο ΑΠΟΕΛ αρχίζει προετοιμασία ενόψει της νέας σεζόν και μέχρι στιγμής δεν έχει ξεκαθαρίσει κατά πόσον θα δηλώσει «παρών» ο Κίνγκσλεϊ Σαρφό. Στο παρόν στάδιο, το μόνο που διαρρέει από τα ενδότερα των πρωτευουσιάνων είναι πως δεν υπάρχει καμία ανησυχία και ότι πριν από το τέλος του τρέχοντα μήνα θα έχουν πιστωθεί οι 100.000 ευρώ στο λογαριασμό του Ολυμπιακού.

Βλέπετε, ουδεμία προθεσμία δεν υφίσταται για την καταβολή του εν λόγω ποσού, κάτι που κατέστησε σαφές και η πλευρά των μαυροπρασίνων. Ωστόσο, οι Τακτακαλίτες ξεκαθαρίζουν πως δεν υπάρχει περίπτωση να βρεθεί ο ποδοσφαιριστής στην πρώτη προπόνηση του ΑΠΟΕΛ ή να ξεκινήσει οποιαδήποτε στιγμή προπονήσεις υπό τις οδηγίες του Σωφρόνη Αυγουστή εάν δεν καταβληθούν πρώτα οι €100.000. Κάτι που παρεμπιπτόντως γνωρίζουν εδώ και καιρό οι γαλαζοκίτρινοι, λαμβάνοντας τα μέτρα τους.

Με δεδομένο το γεγονός πως κατά το πρώτο διήμερο (Παρασκευή, Σάββατο) είναι προγραμματισμένες οι εργομετρικές εξετάσεις και μέχρι τη μετάβαση της αποστολής για Βουλγαρία στις 28 Ιουνίου μεσολαβεί ένα 10ήμερο, η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη έχει αρκετές διαθέσιμες μέρες ώστε να κλείσει μία και καλή την εκκρεμότητα με τον Σαρφό.

Εξάλλου, επιλέχθηκε η Σόφια και δη το εθνικό προπονητικό κέντρο της χώρας για να πραγματοποιηθεί το βασικό σκέλος της προετοιμασίας και λόγω Σαρφό. Ο Αφρικανός χαφ, υπενθυμίζουμε, μέχρι το 2028 δεν δικαιούται να ταξιδέψει σε καμία από τις 26 χώρες της «Ζώνης Σένγκεν». Με βάση τα υφιστάμενα δεδομένα, δεν θα μπορεί να δηλώσει «παρών» ούτε στις εκτός έδρας ευρωπαϊκές αναμετρήσεις σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ κληρωθεί απέναντι σε ομάδες των συγκεκριμένων χωρών.

Στις 20 Ιουλίου θα ενσωματωθούν οι διεθνείς Ντάλσιο, Σατσιάς, Πολυκάρπου, Γαβριήλ και Κίττος. Εννοείται πως εντός του επόμενου διημέρου θα «κλειδώσουν» τα άτομα που θα απαρτίζουν το τεχνικό επιτελείο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-15T07:08:00+02:00
Go to Top