Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης. Αν γινόταν, Γενική Συνέλευση ακόμα και αύριο»

ΑΠΟΕΛ: «Δεν θα ζητηθεί ψήφος εμπιστοσύνης. Αν γινόταν, Γενική Συνέλευση ακόμα και αύριο»

Κανένας ψήφος εμπιστοσύνης της διοίκησης Πρόδρομου Πετρίδη δεν θα ζητηθεί στη συνάντηση με τους μετόχους της εταιρείας, καθώς αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στο πλαίσιο μίας Γενικής Συνέλευσης όλων των μετόχων και όχι σε μία συνάντηση που δεν έχει θεσμική υπόσταση ξεκαθαρίζει η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι σημειώνουν πως αν ήταν δυνατό θα υπήρχε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ακόμα και αύριο, όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό λόγω της πανδημίας. Καταλήγοντας η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ σημειώνει ότι μοναδικός σκοπός είναι να βοηθηθεί ο ΑΠΟΕΛ και πως η εσωστρέφεια είναι ο χειρότερος εχθρός της ομάδας μας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Επειδή ακούμε και διαβάζουμε πολλά περί προσπάθειας της διοίκησης να εξασφαλίσει ψήφο εμπιστοσύνης από την επερχόμενη συνάντηση με μετόχους της εταιρείας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Κανένας ψήφος εμπιστοσύνης δε θα ζητηθεί ούτε θα δοθεί από καμία συνάντηση που δεν έχει θεσμική υπόσταση. Δεν ζητούμε από κανένα μεγαλομέτοχο να στηρίξει τη διοίκηση.

Αυτό μπορεί να εφαρμοστεί μόνο στο πλαίσιο μιας Γενικής Συνέλευσης όλων των μετόχων της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ. Να ξεκαθαρίσουμε επίσης ότι αν ήταν δυνατό θα υπήρχε σύγκληση Γενικής Συνέλευσης ακόμα και αύριο. Όλοι μας γνωρίζουμε ότι αυτή τη στιγμή κάτι τέτοιο δεν είναι δυνατό. Αν οι συνθήκες το επιτρέψουν τότε η σύγκληση Γενικής Συνέλευσης θα είναι άμεση.

Κρίναμε ότι η πιο διάφανη ενέργεια και ο μοναδικός ρεαλιστικός τρόπος ακολουθώντας τα κυβερνητικά διατάγματα για να ενημερώσουμε αυτή τη στιγμή, ένα ποσοστό εκπροσώπησης των κατόχων μετοχών της εταιρείας ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ που αγγίζει το 75%, με βάση τα άτομα που έχουν καλεστεί, είναι η πραγματοποίηση αυτής της συνάντησης. Αποδεικνύοντας την πραγματικότητα και απαντώντας στις υπερβολές που δυστυχώς υιοθετούνται από τη μάζα του κόσμου της ομάδας. Είμαστε όλοι ΑΠΟΕΛίστες και μοναδικός μας σκοπός και στόχος θα πρέπει να είναι η αγνή και ειλικρινής πρόθεση να βοηθήσουμε τον ΑΠΟΕΛ να προχωρήσει. Ας σταματήσουμε την εσωστρέφεια που είναι ο χειρότερος εχθρός της ομάδας μας.

* Ενημερώνουμε ότι λόγω των περιοριστικών μέτρων, η συνάντηση δεν είναι δυνατό να καλυφθεί από τα ΜΜΕ».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-05T14:36:02+02:00
Go to Top