Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Δεν κατάφερε να βρει (νέα) ομάδα ο Οκριασβίλι των €300.000

ΑΠΟΕΛ: Δεν κατάφερε να βρει (νέα) ομάδα ο Οκριασβίλι των €300.000

ΑΠΟΕΛ: Δεν κατάφερε να βρει (νέα) ομάδα ο Οκριασβίλι των €300.000

Στον ΑΠΟΕΛ τώρα αρχίζουν τα δύσκολα, αφού από τη μια πλησιάζει η έναρξη της προετοιμασίας και από την άλλη υπάρχει η ανάγκη για να ολοκληρωθούν κάποιες μετεγγραφικές κινήσεις. Πρόκειται για εισηγήσεις του Σωφρόνη Αυγουστή σε θέσεις που θα ήθελε να ενισχύσει.

Αυτή την ώρα, όμως (με δεδομένη την απόκτηση των Κρέσπο και Μπέλετς) δεν υπάρχουν κενές θέσεις στον κατάλογο Α και για να ολοκληρωθούν κάποιες κινήσεις ενίσχυσης θα πρέπει να φύγουν παίκτες, οι οποίοι αυτή την ώρα έχουν συμβόλαια με τους γαλαζοκίτρινους και μάλιστα πλουσιοπάροχα.

Μια από αυτές τις περιπτώσεις είναι, για παράδειγμα, αυτή του Οκριασβίλι ο οποίος έχει συμβόλαιο με ετήσιες απολαβές 300 χιλιάδων ευρώ. Γι’ αυτό κι έχει ενημερωθεί από τη διοίκηση πως καλά θα ήταν να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Όσο και αν προσπάθησε ο Γκιόργκι Κιγκλάντζε, ο μάνατζέρ του, δεν κατάφερε να του βρει μια ομάδα.

Παρόμοιο ήταν το σκηνικό και για τον Τσεπάκ, ο οποίος ενημερώθηκε πως θα πρέπει να βρει άλλη ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του. Ούτε και σε αυτή την περίπτωση έγινε κατορθωτό να βρεθεί νέος σταθμός για να συνεχίσει την ποδοσφαιρική του πορεία.

Όλα αυτά, λίγες μέρες πριν αρχίσει το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας των γαλαζοκιτρινων.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-10T11:20:00+02:00
Go to Top