Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Δεν κουνήθηκε φύλλο!

ΑΠΟΕΛ: Δεν κουνήθηκε φύλλο!

ΑΠΟΕΛ: Δεν κουνήθηκε φύλλο!

Μετεγγραφικό οργασμό προμήνυε το σκηνικό στον ΑΠΟΕΛ για την τελευταία ημέρα της μετεγγραφικής περιόδου, όμως δεν κουνήθηκε φύλλο! Τα μεσάνυχτα της 15ης Σεπτεμβρίου έπεσε η αυλαία της θερινής μετεγγραφικής περιόδου με τους γαλαζοκίτρινους να μην προχωρούν σε καμία κίνηση στην εκπνοή των μετεγγραφών.

Παρά τις δημοσιογραφικές πληροφορίες που ήθελαν την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο να ρίχνει δίχτυα σε διάφορες κατευθύνσεις για ενίσχυση στο παρά πέντε της μετεγγραφικής περιόδου φαίνεται πως η πραγματικότητα ήταν εντελώς διαφορετική.

Προφανώς και στον «Αρχάγγελο» είχαν τις κεραίες ανοικτές, αλλά σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε ξεσηκωμός. Λέγεται, μάλιστα, πως η τελευταία περίπτωση ποδοσφαιριστή που εξετάστηκε «ζεστά» ήταν αυτή του Αιγύπτιου, Μαχμούντ Σάμπερ και πως τα όσα δημοσιεύτηκαν υπό τη μορφή πληροφοριών (κυρίως) στη Βουλγαρία για ορισμένους ποδοσφαιριστές δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Όσο για τον Αμπουμπακάρ Καμαρά, τα οικονομικά δεδομένα ακόμα και για δανεισμό του Μαυριτανού επιθετικού του Ολυμπιακού Πειραιώς ήταν ανυπέρβλητο εμπόδιο.

petridis pinto

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-15T22:57:21+02:00
Go to Top