Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Δεν σηκώνει άλλο λάθος

Δεν είναι ούτε απλό, ούτε εύκολο για μια ομάδα με προβληματική εικόνα σε μεγάλο δείγμα αγώνων να αντιστρέψει τα δεδομένα και αυτό το ξέρουν πολύ καλά στο ΑΠΟΕΛ με πρώτο και καλύτερο τον Μικ Μακάρθι. Ο Ιρλανδός είναι χρόνια στα γήπεδα, κουβαλά μεγάλη εμπειρία και ξέρει πολύ καλά ότι έχει να διαχειριστεί μια πολύ δύσκολη κατάσταση.
Εκείνο που του δίνει ελπίδα είναι η δυνατότητα να βάλει τις δικές του πινελιές στην ομάδα, μέσα από τις μεταγραφικές κινήσεις και στόχος του είναι να φέρει τέσσερις εντεκαδάτους ποδοσφαιριστές που θα αλλάξουν τα δεδομένα.
Είναι επιτακτική ανάγκη να γίνουν πετυχημένες επιλογές με ποδοσφαιριστές που θα αποκτηθούν και θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν αμέσως στην ομάδα και να την ενισχύσουν. Κάτω απ’ αυτά τα δεδομένα, ο Μικ Μακάρθι είναι υποχρεωμένος να πετύχει στον απόλυτο βαθμό με τις προσθήκες στις οποίες θα προχωρήσει και γι’ αυτό κινείται κυρίως με γνώριμες του επιλογές.
Όπως για παράδειγμα με τον Τζο Γκάρνερ με τον οποίο υπάρχει συμφωνία εδώ και αρκετές μέρες και απομένει η ανακοίνωση για την απόκτηση του, αλλά και το ενδιαφέρον για τον Τζακ Μπρέιν, εντάσσεται στο πλαίσιο των επιλογών που γνωρίζει ο προπονητής του ΑΠΟΕΛ. Αποκτώντας ποδοσφαιριστές που έχει ιδίαν άποψη ο Ιρλανδός, μειώνει το δικό του ρίσκο και πιστεύει ότι θα μπορέσει να φτιάξει μια ομάδα πολύ πιο ανταγωνιστική, που θα μπορέσει να έχει πολύ μεγαλύτερες απαιτήσεις για τη συνέχεια.
Όπως αναφέραμε και σε προηγούμενα μας ρεπορτάζ, πέραν από σέντερ φορ και ποδοσφαιριστή για τη μεσαία γραμμή, οι γαλαζοκίτρινοι έχουν ενεργοποιήσει τη διαδικασία για την απόκτηση αριστερού μπακ, ενώ θα κάνουν και τέταρτη κίνηση για την οποία ακόμα τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο.
Οι λανθασμένες επιλογές που έγιναν σε προηγούμενες μεταγραφικές περιόδους έχουν σαν αποτέλεσμα να παρουσιάζεται η ομάδα με τρομερές αδυναμίες, ακόμα και για να κάνει βασικά πράγματα μέσα στο γήπεδο, γι’ αυτό και στη μεταγραφική περίοδο που αρχίζει σε λίγες μέρες τα λάθη απαγορεύονται. Η ομάδα είναι μακριά από τους αρχικούς της στόχους, αλλά κανένας δεν τα παρατά και είναι όλοι αποφασισμένοι να παλέψουν για να γυρίσουν την κατάσταση και να κάνουν τη μεγάλη τους αντεπίθεση απ’ εδώ και πέρα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-24T09:21:45+02:00
Go to Top