Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Δεν τα παρατούν, εξαντλούν τις πιθανότητες για Μετς

ΑΠΟΕΛ: Δεν τα παρατούν, εξαντλούν τις πιθανότητες για Μετς

Στον ΑΠΟΕΛ δεν εγκαταλείπουν αμαχητί την επιλογή του Κάρολ Μετς. Παρά τις δυσκολίες που προκύπτουν ώστε να γίνει εφικτή η ολοκλήρωση της προσθήκης του διεθνούς αμυντικού, στην ομάδα της Λευκωσίας παρουσιάζονται διατεθειμένοι να κάνουν λίγες ακόμα μέρες υπομονή. Θα εξαντλήσουν ουσιαστικά τις πιθανότητες που τους αναλογούν και παραλλήλως τα  χρονικά περιθώρια που έθεσαν για την πλήρωση της θέσης στην «καρδιά» της οπισθοφυλακής.

Παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος υψηλόσωμος στόπερ παρουσιάζεται θετικός για να αλλάξει ποδοσφαιρικές παραστάσεις και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΠΟΕΛ, επί της παρούσης η ΤΣΣΚΑ Σόφιας, σύλλογος που διατηρεί τα δικαιώματά του έως τον Ιούνιο του 2022, δεν είναι και η πιο εύκολη στη διαπραγμάτευση. Μάλιστα, καταβάλλει προσπάθειες προκειμένου να πείσει τον ποδοσφαιριστή για το πόσο αναγκαίος είναι στο υφιστάμενο σύνολο, προτείνοντας αυτομάτως ανανέωση των συμβατικών τους δεσμεύσεων.

Στον ΑΠΟΕΛ ενημερώνονται για τις εξελίξεις, διατηρούν ανοιχτή γραμμή με τον μάνατζερ του Εσθονού, με την προσδοκία ότι η υπομονή και η επιμονή που επιδεικνύουν θα φέρει εν τέλει τα επιθυμητά αποτελέσματα. Η αλήθεια είναι πως γνώριζαν, από την πρώτη στιγμή που έπεσε η εν λόγω επιλογή στο τραπέζι, ότι δεν θα είναι εύκολο το έργο τους. Δεν εγκαταλείπουν ωστόσο τις συζητήσεις, θα κυνηγήσουν τις πιθανότητες που θεωρούν ότι συγκεντρώνουν και, αναλόγως της κατάληξης, θα δρομολογήσουν τις αμέσως επόμενες κινήσεις.

Όπως είχαμε γράψει και σε προηγούμενα ρεπορτάζ, ο αριστεροπόδαρος Μετς αποτελούσε ευθύς εξαρχής πρώτη επιλογή. Επειδή, όμως, πρόκειται για μία θέση όπου η αναγκαιότητα να πληρωθεί με έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά δεν σηκώνει συζητήσεις, έχουν αξιολογηθεί και άλλες εναλλακτικές λύσεις ώστε να μην βρεθούν σε… αδιέξοδο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-12-29T12:47:00+02:00
Go to Top