Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Διαφοροποιήθηκε το πλάνο – Πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές

ΑΠΟΕΛ: Διαφοροποιήθηκε το πλάνο – Πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές

ΑΠΟΕΛ: Διαφοροποιήθηκε το πλάνο – Πληρώθηκαν οι ποδοσφαιριστές

Η εξέλιξη με τον Φακούντο Σαμπάλα αλλάζει τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ, αφού πλέον οι γαλαζοκίτρινοι ψάχνουν πέραν από δεξιό μπακ και αριστερό, ο οποίος μάλιστα θα είναι και βασικός.

Ο Πρόδρομος Πετρίδης ξέρει καλά πως από τη στιγμή που ο Σαμπάλα… ξεμυαλίστηκε από την πολύ καλή πρόταση που έχει στα χέρια του, δεν έχει και πολλά περιθώρια. Θα πρέπει είτε εύκολα είτε δύσκολα να συναινέσει για να ολοκληρωθεί η μετακίνηση του παίκτη από τη στιγμή που ο Σαμπαλα δεν ανανεώνει το συμβόλαιο του με τους γαλαζοκίτρινους.

Η περίπτωση του Σαμπάλα αναγκάζει τον Σωφρόνη Αυγουστή και Πρόδρομο Πετρίδη να ανοίξουν και πάλι τις μετεγγραφικές τους λίστες και να περιμένουν από μάνατζερ προτάσεις για παίκτες που να μπορούν να αγωνίζονται αριστερά στην άμυνα.

Συνολικά οι γαλαζοκίτρινοι αυτή την ώρα ψάχνουν να βρουν δεξιό και αριστερό αμυντικό (σε περίπτωση που φύγει ο Σαμπάλα), κεντρικό αμυντικό, μέσο και ίσως δυο ακραίους επιθετικούς.

Εν τω μεταξύ και ενώ πολλά λέγονται για την οικονομική δυνατότητα του ΑΠΟΕΛ, η διοίκησή του πλήρωσε χθες τους παίκτες, μια ημέρα πριν από τη σημερινή αναχώρηση για τη Βουλγαρία.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-28T11:05:00+02:00
Go to Top