Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Δύο είναι τα σενάρια για τον Γαβριήλ

ΑΠΟΕΛ: Δύο είναι τα σενάρια για τον Γαβριήλ

Με την ομάδα κάτω των 19 ετών του ΑΠΟΕΛ θα γυμνάζεται μέχρι νεοτέρας ο Σταύρος Γαβριήλ. Αρνήθηκε να συμμετάσχει στις προπονήσεις της περασμένης Πέμπτης και Παρασκευής, θέτοντας τον εαυτό του πάνω από το σύνολο, όπως υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε η διοίκηση Πετρίτη.

«Ελπίζαμε ότι η πλευρά του Γαβριήλ, θα αντιλαμβανόταν πλήρως τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τις συμβατικές υποχρεώσεις του απέναντι στον ΑΠΟΕΛ», σημειώνεται σε άλλο σημείο.

Ο 21χρονος επιθετικός, απέρριψε πρόταση του ΑΠΟΕΛ για πολύχρονη επέκταση του συμβολαίου του με αισθητά αυξημένες απολαβές, γνωστοποιώντας την ίδια ώρα ότι θέλει να μετακομίσει σε σύλλογο του εξωτερικού. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως η Ζούλτε Βάρεγκεμ, πρωτοπόρος του βελγικού πρωταθλήματος Β’ Κατηγορίας, έθεσε στο μετεγγραφικό στόχαστρο τον διεθνή επιθετικό, ωστόσο η προσφορά των 200.000 ευρώ απέχει κατά πολύ από τα «θέλω» του ΑΠΟΕΛ.

Ακόμα και στο σενάριο που αποχωρήσει ως ελεύθερος το ερχόμενο καλοκαίρι, η ομάδα της Λευκωσίας δικαιούνται διπλάσιο ποσό, σύμφωνα με τους παράγοντες των γαλαζοκιτρίνων. Αυτό αφορά τα τροφεία εκπαίδευσης και ανάπτυξης του ποδοσφαιριστή.

Όπως έχουν διαμορφωθεί τα δεδομένα, δύο είναι τα σενάρια: 1) Στον ΑΠΟΕΛ, χαρακτηρίζουν πολύ καλό παίκτη τον Γαβριήλ, πιστεύουν σε αυτόν και θέλουν να ανανεώσει το συμβόλαιό του, προσδοκώντας σε νέα συνεργασία. 2) Αν η απόφασή του είναι να μην παίξει ξανά στον ΑΠΟΕΛ, τότε η διοίκηση αξιώνει 400.000 ευρώ ώστε να συναινέσει.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-08T08:44:00+02:00
Go to Top