Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Δύσκολο και κρίσιμο καλοκαίρι

ΑΠΟΕΛ: Δύσκολο και κρίσιμο καλοκαίρι

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Είναι κρίσιμο για το μέλλον του ΑΠΟΕΛ πόσοι θα μείνουν το καλοκαίρι στην ομάδα, ποιοι θα έρθουν και τι βαθμό ομοιογένειας θα έχει ο κορμός του. Θα είναι πιο κρίσιμο από ποτέ, ακόμη και από τη σεζόν που σήμανε το τέλος της εποχής Ιβάν Γιοβάνοβιτς, κάτι που είχε προκαλέσει έντονες «αναταράξεις» σε όλα τα επίπεδα. Για πρώτη φορά τα τελευταία 20 χρόνια, στον ΑΠΟΕΛ δεν μπορούν να περιμένουν ούτε ένα ευρώ από την ΟΥΕΦΑ, την ίδια ώρα που αναζητούνται οικονομικοί πόροι  για να ανταποκριθεί και να ανταπεξέλθει η διοίκηση. Το πρόσφατο ταξίδι του Πρόδρομου Πετρίδη στη Γερμανία και οι συζητήσεις με διοικητικούς επενδυτές ευρωπαϊκών εταιρειών που δραστηριοποιούνται και επενδύουν στον τομέα του ποδοσφαίρου προφανώς λέει πολλά.

Σε κάθε περίπτωση, ο Σάββας Πουρσαϊτίδης έχει στη λίστα των προτεραιοτήτων την απόκτηση ενός κορμού 6-7 παικτών και στην πορεία θα προσθέσει κρίκους στην αλυσίδα ώστε να αποκτήσει ομοιογένεια και να βρει την απαιτούμενη χημεία το σύνολο. Δεν αντιλέγει κανείς ότι το νέο εγχείρημα είναι δύσκολο, απαιτητικό και επίπονο. Λάθη, βλέπετε, δεν επιτρέπονται. Στο ραντάρ του βρίσκονται αρκετοί παίκτες, κάποιοι εξ αυτών όμως δεν είναι ελεύθεροι. Οπότε, απαιτείται μελέτη και υπομονή ώστε να καταστούν εφικτές συμφωνίες με εξαιρετικές, πλην όμως «αλμυρές» περιπτώσεις παικτών.

Στον ΑΠΟΕΛ εννοείται ότι θα προχωρήσουν σε προσθήκες που θα προκαλέσουν ενθουσιασμό, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα όσον αφορά στις αγωνιστικές προθέσεις στη σεζόν 2021-22. Η ομάδα έχει ανάγκη από μεγάλες δόσεις ποιότητας, με βάση τις φετινές απογοητευτικές επιδόσεις. Ασφαλώς, το μενού θα περιλαμβάνει και κινήσεις που δεν θα είναι τόσο «θορυβώδεις».

Διοίκηση και προπονητής θα δράσουν με ιδιαίτερη προσοχή στα πλαίσια που καθορίζει το μπάτζετ, γνωρίζοντας πως τα όποια λάθη γίνονται στον καλοκαιρινό σχεδιασμό είναι από δύσκολο ώς συχνά αδύνατο να διορθωθούν με κινήσεις στη διάρκεια της περιόδου. Το έζησαν, εξάλλου, στη φετινή περίοδο.

Eίναι δύσκολο και κρίσιμο για την επόμενη σεζόν το καλοκαίρι που μόλις άρχισε για τον ΑΠΟΕΛ. Γιατί η αλήθεια είναι πως η διαχείριση του υποβιβασμού στο β΄γκρουπ και η μη εξασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια μόνο εύκολες δεν είναι. Προκάλεσαν τριγμούς, έφεραν αναστάτωση και έντονη αμφισβήτηση. Όταν η επένδυση στον Ουζουνίδη αποδείχθηκε εσφαλμένη κι ενώ είχαν δημιουργηθεί προσδοκίες στους οπαδούς λόγω των μετεγγραφών, η απογοήτευση μετατράπηκε σε οργή, η οποία στράφηκε κυρίως εναντίον της διοίκησης.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-31T20:46:25+02:00
Go to Top