Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Εξτρέμ με ποσοστό 58,3%

ΑΠΟΕΛ: Εξτρέμ με ποσοστό 58,3%

ΑΠΟΕΛ: Εξτρέμ με ποσοστό 58,3%

Μία απλή ματιά να ρίξει κανείς στον βαθμολογικό πίνακα, εύκολα διαπιστώνει πως ο ΑΠΟΕΛ είναι «περικυκλωμένος» από ομάδες που είδαν δίχτυα από 8 και περισσότερες φορές σε σχέση με αυτόν στο τρέχον πρωτάθλημα.

Αναφερόμαστε στις Πάφος FC (+14), Άρη (+12) και ΑΕΚ (+8). Μετρά μία μόλις ντουζίνα τερμάτων στο ενεργητικό, επίδοση που αποτελεί την τρίτη χειρότερή του κατά την τελευταία 10ετία και εννοείται ότι, ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς έχει μπόλικη δουλειά ώστε να καταστήσει πανίσχυρο το σύνολο και στο επιθετικό τρίτο.

Σε αυτό το σκέλος, υπάρχει σημαντική υποσημείωση: Και δεν αναφερόμαστε στις ιδέες που ουσιαστικά δοκιμάζονται και στον χαρακτήρα της ομάδας που θα αντέχει στον ανταγωνισμό, αλλά στο στοίχημα της διατήρησης «ζεστών» των εξτρέμ.

Τα 7 από τα 12 τέρματα του ΑΠΟΕΛ, βλέπετε, έχουν σημειωθεί από τους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στις πτέρυγες. Ποσοστό, δηλαδή, 58,3%! Αυτοί, έχουν τη μεγαλύτερη επιρροή στο παιχνίδι (δημιουργία- εκτέλεση) και ασφαλώς, στη διαμόρφωση των μέχρι στιγμής αποτελεσμάτων. Ο Μακρίνιος έχει παραβιάσει 3 φορές την αντίπαλη εστία, με τις 2 εξ αυτών να προέρχονται από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο ίδιος. Τον Βραζιλιάνο πρώτο σκόρερ της ομάδας, ακολουθεί ο Τάσος Δώνης με 2 τέρματα και από 1 μετρούν οι Γιώργος Εφραίμ, Ντάνι Μπλουμ. Ο τελευταίος, πάντως, δεν προσέφερε τις προσδοκώμενες λύσεις.

Οι πλάγιοι επιθετικοί, εν κατακλείδι, κουβαλούν στις πλάτες το σύνολο του Μιλόγεβιτς. Και εννοείται πως εάν λυθεί ο γόρδιος δεσμός με τους κεντρικούς κυνηγούς, αρχίζοντας να δίνουν χέρι βοηθείας στο σκοράρισμα, τότε ο Θρύλος ανεβαίνει αυτομάτως επίπεδο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-18T21:42:00+02:00
Go to Top