Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Επιβάλλεται βελτίωση…

Η Ευρώπη παίζεται μέσω κυπέλλου για το ΑΠΟΕΛ και αποτελεί την μοναδική διέξοδο μέσα από αυτή  την εφιαλτική χρονιά.

Στην διάσκεψη μετά την ολοκλήρωση του «αιώνιου» το Σάββατο,  ο κ. Πουρσαϊτίδης αναφέρθηκε στην διάθεση των παικτών που επιβάλλεται να αλλάξει για να μπορέσει το ΑΠΟΕΛ να σώσει ότι σώζεται…

Νοείται ότι μέσα από την διαδικασία των  δυο αγώνων της προημιτελικής φάση του θεσμού, επιβάλλεται να αλλάξει η διάθεση αλλά κυρίως η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας που είναι απογοητευτική. Η εμφάνιση στο προχθεσινό ντέρμπι  για το πρωτάθλημα αφενός χρίζει βελτίωσης και αφετέρου αντικατοπτρίζει τις φετινές δυνατότητες του ΑΠΟΕΛ.

Ο Σάββας Πουρσαϊτίδης από την ημέρα ανάληψης καθηκόντων στην τεχνική ηγεσία δοκίμασε να αλλάξει πράγματα σε όλους τους  τομείς αλλά όπως  αποδείχτηκε εν τέλη, δεν κρατούσε κανένα μαγικό ραβδάκι για  να κουνήσει και να μεταμορφώσει την ομάδα  διότι πολύ απλά οι δυνατότητες των πλείστων παικτών είναι περιορισμένες για υπερβάσεις.

Παρόλα αυτά η ώρα έφτασε για το σημαντικότερο βήμα στην φετινή περίοδο και οι «γαλαζοκίτρινοι» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να χτυπήσουν τα ρέστα τους στο κύπελλο με το «μαχαίρι στα δόντια», καθώς ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός θα βάλει πρόωρο τέλος στη σεζόν και θα βαρύνει ακόμα περισσότερο το κλίμα στον Αρχάγγελο.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-02-22T15:51:41+02:00
Go to Top