Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Επιβεβαίωση για τον Μπερν και «εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών»»

ΑΠΟΕΛ: Επιβεβαίωση για τον Μπερν και «εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών»»

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά. Τα δημοσιεύματα στον ιρλανδικό Τύπο για τον Τζακ Μπερν, που έμεινε ελεύθερος από τη Σάμροκ Ρόβερς, επιβεβαιώθηκαν χθες από πλευράς ΑΠΟΕΛ.

Εννοείται πως αρχίζουν οι συζητήσεις με τον 24χρονο μέσο, αφού ο Μικ Μακάρθι επιμένει στην απόκτησή του και σύντομα θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό. Εάν δεν προκύψει διαφορά στο οικονομικό σκέλος, τότε θα διευθετηθεί η κάθοδος του διεθνούς Ιρλανδού ποδοσφαιριστή στην Κύπρο ώστε να αρχίσει προπονήσεις και να είναι έτοιμος να αγωνισθεί στις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του νέου έτους.

Ο Μακάρθι είναι σίγουρος για την επιλογή του Μπερν καθώς τον είχε υπό τις οδηγίες του στην Εθνική Ιρλανδίας. Το κυπριακό φίλαθλο κοινό τον είχε δεν αγωνιζόμενο στα παιχνίδια της Σάμροκ κόντρα στον Απόλλωνα τον Ιούλιο του 2019 για τα προκριματικά του Γιουρόπα Λιγκ, όπου ο Μπερν είχε καλή απόδοση.

Για το ίδιο θέμα άλλωστε, μίλησε σήμερα ο Νεκτάριος Πετεβίνος σε ραδιοφωνικές δηλώσεις του. «Είναι περίπτωση που αξιολογείται, αλλά δεν είμαστε κοντά. Από εκεί και πέρα, όταν μπαίνεις σε μετεγγραφική λογική, να ξέρετε ότι μου έτυχε να λέω κάτι που να μην ισχύει κι έπειτα από δύο ώρες να ισχύει. Η θέση μας είναι λεπτή», είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΑΠΟΕΛ, που ολοκλήρωσε λέγοντας:

«Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μία αγορά (σ.σ.: η βρετανική) που ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει τη βαρύτητα της προσοχής του. Είναι κι άλλες περιπτώσεις που γνωρίζει και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-10T14:29:24+02:00
Go to Top