Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ζητά απόλυση τεχνικού VAR Replay Operator!

Πολύ σοβαρή η καταγγελία του ΑΠΟΕΛ στη σημερινή ανακοίνωση κατά του τμήματος διαιτησίας, εναντίον του τεχνικού VAR Replay Operator στο ματς με τον Άρη (0-1). Ακόμα πιο σοβαρή η απαίτηση απόλυσής του.

Οι γαλαζοκίτρινοι ισχυρίζονται πως ο συγκεκριμένος δεν έκανε σωστά τη δουλειά του στη φάση του 6ου λεπτού, όταν ο Σέρβος διαιτητής πήγε στο on field review να δει ενδεχόμενη κόκκινη κάρτα στον Μαγιαμπέλα για φάουλ στον Μαρκίνιος.

Μάλιστα τονίζουν πως δεν είναι η πρώτη φορά που ο συγκεκριμένος δεν εξασκεί σωστά τα καθήκοντά του.

Η συγκεκριμένη αναφορά της ανακοίνωσης:

«Πάμε και στο θέμα του τρόπου προβολής της φάσης από το VAR. Απαιτούμε την άμεση απόλυση του τεχνικού VAR Replay Operator.

Κατέχουμε το όνομα του και γνωρίζουμε πολύ καλά το πως και το γιατί συνέβησαν όλα όσα έχουν συμβεί με την αστεία προβολή της φάσης όπου η επανάληψη από την σωστή γωνιά εξαφανίστηκε και οι επαναλήψεις έτρεχαν με διπλάσια ταχύτητα.

Όπως και το ότι η εικόνα δεν πάγωσε ποτέ στο σωστό σημείο. Ο συγκεκριμένος, δεν είναι η πρώτη φορά που δεν εξασκεί τα καθήκοντα του αντικειμενικά.

Είχαμε και άλλα παραδείγματα και αναφορές που βαραίνουν το πρόσωπο του στο παρελθόν, όμως πλέον ο κόμπος έφθασε στο χτένι. Δεν έχει θέση στο ποδόσφαιρο και στην καίρια θέση που βρίσκεται για αυτό και πρέπει να απομακρυνθεί. Αναμένουμε άμεσες ενέργειες από την ΚΟΠ επί τούτου».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-29T21:29:00+02:00
Go to Top