Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η έμμεση επιβεβαίωση του Μούσλιτς και το «παράθυρο» για Νούχιου

ΑΠΟΕΛ: Η έμμεση επιβεβαίωση του Μούσλιτς και το «παράθυρο» για Νούχιου

Την πώληση του Μάρκο Γκριλ στη Ραπίντ περιμένουν στη Ριντ ώστε να κάνουν κίνηση απόκτησης του Άντχε Νούχιου. Οι δηλώσεις του προπονητή της αυστριακής ομάδας, Μίρον Μούσλιτς ουσιαστικά επιβεβαιώνουν το ενδιαφέρον της Ριντ για τον υψηλόσωμο επιθετικό του ΑΠΟΕΛ.

«Ο Νούχιου δεν είναι ακόμα παίκτης μας, οπότε δεν μπορώ να πω πολλά. Είναι όμως απίστευτα έμπειρος, καλός άνθρωπος με υπέροχο βιογραφικό, έχει ένα μεγάλο πλεονέκτημα στο ύψος με 1,97 μέτρα και ιστορία εδώ στο κλαμπ».

Το μετεγγραφικό «παράθυρο» στην Αυστρία κλείνει στις 8 Φεβρουαρίου, επομένως υπάρχουν μέρες για να ολοκληρωθεί η μετεγγραφή. Εμπόδιο, σύμφωνα με όσα σημειώνουν στην Αυστρία είναι το ψηλό συμβόλαιο που διατηρεί ο Νούχιου στον ΑΠΟΕΛ σε σχέση με το διαθέσιμο μπάτζετ της Ριντ. Προσπάθεια των αυστριακών είναι να πληρώνουν από κοινού του συμβόλαιο του ποδοσφαιριστή και θα διαφανεί τις επόμενες μέρες κατά πόσο θα προκύψει πρόσφορο έδαφος για συμφωνία.

Ο Νούχιου είναι τρίτη επιλογή για τον Σάββα Πουρσαϊτίδη, πίσω από τους Μπεν Σαχάρ και Τζο Γκάρνερ, επομένως δεν θα είχε πρόβλημα σε ενδεχόμενη αποχώρηση του παίκτη.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-31T18:09:37+02:00
Go to Top