Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση στα σενάρια παραίτησης Πετρίδη και οι μετεγγραφές

ΑΠΟΕΛ: Η απάντηση στα σενάρια παραίτησης Πετρίδη και οι μετεγγραφές

Ντόμινο αρνητικών εξελίξεων έχει προκύψει στον ΑΠΟΕΛ. Δεν έφτανε η βαριά ήττα από την Ομόνοια, 10 μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με αποτέλεσμα να έχουν «παγώσει» όλα στον Αρχάγγελο. Η διοίκηση των γαλαζοκιτρίνων βρίσκεται αντιμέτωπη με πολλά μέτωπα ανοικτά τα οποία καλείται να διαχειριστεί.

Μετά την ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι, το πιο ένθερμο κομμάτι φιλάθλων της ομάδας, ο Παν.Συ.Φι εξέδωσε καυστική ανακοίνωση μέσω της οποίας απαιτούσε την παραίτηση του Πρόδρομου Πετρίδη, το οποίο θεωρούν ως κύριο υπεύθυνο για την αγωνιστική και βαθμολογική κατάσταση του ΑΠΟΕΛ. Ο εκπρόσωπος Τύπου των γαλαζοκιτρίνων, Νεκτάριος Πετεβίνος, κλήθηκε να απαντήσει σε ραδιοφωνικές δηλώσεις που παρέθεσε (ΣΠΟΡ FM 95.0), σχετικά με το αν υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο, τονίζοντας: «Μια διοίκηση με πρόθεση να αποχωρήσει θα το κάνει σε γενική συνέλευση. Τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή δεν υφίσταται τέτοιο πράγμα και δεν πρέπει να υφίσταται. Η προτεραιότητα είναι άλλη και πρέπει να τρέξουμε για κάποια πράγματα. Προβληματίζεται η διοίκηση και θα προχωρήσει σε κάποιες ενέργειες, που θα ανακοινωθούν την κατάλληλη στιγμή».

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό, πως ο Πρόδρομος Πετρίδης και οι συνεργάτες του δεν σκέφτονται να αφήσουν… ακυβέρνητο το καράβι, ενώ έχουν γίνει ήδη ενέργειες ώστε να βελτιωθεί η εικόνα της ομάδας.

Όσον αφορά στην μετεγγραφική Ιανουαρίου, το όνομα του Μπερν έχει ήδη δει το φως της δημοσιότητας, ωστόσο στον ΑΠΟΕΛ δεν διαψεύδουν αλλά ούτε επιβεβαιώνουν πως ο 24χρονος συμπατριώτης του Μακάρθι είναι μια ανάσα από την ομάδα της πρωτεύουσας: : «Δεν είμαστε κοντά στον Μπερν. Περίπτωση που αξιολογείται αλλά δεν είμαστε κοντά. Και οι δηλώσεις του ιδίου δεν ορίζουν κάτι τέτοιο. Από εκεί και πέρα, όταν μπαίνεις σε μετεγγραφική λογική, να ξέρετε ότι μου έτυχε να λέω κάτι που να μην ισχύει κι έπειτα από δύο ώρες να ισχύει. Η θέση μας είναι λεπτή. Σε αυτήν την περίπτωση το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι υπάρχει μία αγορά που ο προπονητής μας γνωρίζει πολύ καλά και είναι απόλυτα φυσιολογικό να έχει τη βαρύτητα της προσοχής του προπονητή μας. Είναι κι άλλες περιπτώσεις που γνωρίζει και μπορεί να προκύψουν εξελίξεις εντός των επόμενων ημερών. Κοιτάζουμε την επόμενη μέρα ευχόμενοι να περάσουν όσο πιο ανώδυνα γίνεται αυτή τη δοκιμασία όσοι νόσησαν».

Τέλος, όσον αφορά στα σενάρια μερί ενδιαφέρον της Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ για τους Ατζίλι και Σαχάρ, στα γραφεία του ΑΠΟΕΛ δεν έχει φτάσει καμία πρόταση για τους δύο εν λόγω ποδοσφαιριστές.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-10T16:50:20+02:00
Go to Top