Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η δίμηνη καθυστέρηση και η πίστη του Πουρσαϊτίδη

ΑΠΟΕΛ: Η δίμηνη καθυστέρηση και η πίστη του Πουρσαϊτίδη

ΤΟΥ ΠΑΝΙΚΟΥ ΘΕΟΔΟΣΙΟΥ

Με καθυστέρηση δυο περίπου μηνών ο Σάββας Πουρσαϊτίδης αναλαμβάνει την τεχνική ηγεσία του ΑΠΟΕΛ. Ο Πουρσαϊτίδης είναι από τα άτομα που ξέρουν πολύ καλά και τον Αρχάγγελο αλλά και το τι εστί ΑΠΟΕΛ και έτσι όλοι ελπίζουν πως η επιλογή του θα φέρει τους γαλαζοκίτρινους πίσω στον σωστό δρόμο.

Η επιλογή του Πουρσαϊτίδης ήταν μπροστά στη διοίκηση και πριν από δυο μήνες. Ωστόσο, κάποιοι από το Διοικητικό Συμβούλιο προτίμησαν την αγγλική αγορά (όπως έκαναν και πριν από μερικά χρόνια), φέρνοντας τον Μικ Μακάρθι στην ομάδα παρά να εμπιστευτούν τον Ελλαδίτη, ο οποίος αν μη τι άλλο ήξερε την Κυπριακή πραγματικότητα.

Σίγουρα είναι πρόωρο να γίνουν εκτιμήσεις για το πώς θα εξελιχθεί η πορεία των γαλαζοκιτρίνων. Ωστόσο, ο πρώην τεχνικός της Νέας Σαλαμίνας είναι από τους λιγοστούς που ίσως έχουν τη δυνατότητα να αλλάξουν τη ρότα της πορείας του ΑΠΟΕΛ, ακόμα και με τους ίδιους παίκτες.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Άκυρη η συνάντηση, πάει σε Γενική Συνέλευση για το μέλλον της διοίκησης

Αυτό το πιστεύει και ο ίδιος γιατί αν δεν το πίστευε δεν θα αναλάμβανε σε τόσο δύσκολη περίοδο. Ο Πουρσαϊτίδης ξέρει καλά πως η ομάδα της Λευκωσίας έχει αδυναμίες, αλλά παραλλήλως υπάρχουν παίκτες που μπορούν να αναγεννηθούν και να προσφέρουν πολλά παραπάνω από όσα έως σήμερα. Αυτός θα είναι ο πρώτος στόχος του.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-01-06T21:16:53+02:00
Go to Top