Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η λύση του γόρδιου δεσμού

ΑΠΟΕΛ: Η λύση του γόρδιου δεσμού

ΑΠΟΕΛ: Η λύση του γόρδιου δεσμού

Ο στόχος της νίκης που θα εξαργυρωθεί με επιστροφή στην κορυφή δεν αλλάζει και είναι αδιαπραγμάτευτος στον ΑΠΟΕΛ. Η τεχνική ηγεσία και παίκτες αντιλαμβάνονται πλήρως τη σημασία του κυριακάτικου αγώνα με τον Άρη και δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να φτάσουν στην υπερπολύτιμη νίκη.

Κερδίζοντας στο Στάδιο «Αλφαμέγα» θα επανακτήσουν πολύ μεγάλη δυναμική ενόψει του δεύτερου γύρου στα πλέι οφ τόσο από βαθμολογικής άποψης όσο και από ψυχολογικής. Παραλλήλως, η πρώτη νίκη στη β΄φάση του μαραθωνίου, θα ενισχύσει την εμπιστοσύνη από τον κόσμο, κάτι εξαιρετικά σημαντικό. Παρά τους 9 χαμένους βαθμούς στο τελευταίο καρέ αναμετρήσεων, οι ΑΠΟΕΛίστες παραμένουν πιστοί, αναμένοντας ότι οι πρωταγωνιστές στον αγωνιστικό χώρο θα λύσουν τον γόρδιο δεσμό, κάνοντας αυτομάτως την πολυπόθητη επανεκκίνηση.

Οι πρωτευουσιάνοι, γνωρίζουν ότι ο μεθαυριανός αντίπαλος βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θέλει να αποδείξει πολλά κι ως εκ τούτου, προετοιμάζονται κατάλληλα για να αντεπεξέλθουν στις δυσκολίες του 90λέπτου. Πρόκειται για μάχη που σε καμία περίπτωση αρχικά δεν θέλουν να χάσουν, αφού σε τέτοιο σενάριο ο Άρης θα ξεφύγει από την ακτίνα βολής (+4). Δηλώνουν αποφασισμένοι και κυρίως πεισμωμένοι για πειστικές απαντήσεις, σε άκρως σημαντική στροφή του τρέχοντος μαραθωνίου.

Διακυβεύονται πολλά, μα πάρα πολλά στο τελευταίο σκέλος των αγωνιστικών υποχρεώσεων, κάτι που αντιλαμβάνονται άπαντες στην ομάδα. Η κατάκτηση του τίτλου, ανοίγει το παράθυρο των προκριματικών του Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο αποτελεί σανίδα σωτηρίας στο οικονομικό κομμάτι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2023-04-21T21:05:00+02:00
Go to Top