Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η πέμπτη φορά θέλει να είναι η φαρμακερή

ΑΠΟΕΛ: Η πέμπτη φορά θέλει να είναι η φαρμακερή

ΑΠΟΕΛ: Η πέμπτη φορά θέλει να είναι η φαρμακερή

Δεν είναι λίγες οι αρνητικές (έως αραχνιασμένες) επιδόσεις που πρόλαβε να καταρρίψει κατά την τρέχουσα σεζόν. Λέτε, το βράδυ του Σαββάτου να καταρρίψει άλλη μία στο νεόδμητο στάδιο της Λεμεσού;

Ο ΑΠΟΕΛ, λοιπόν, θα κληθεί να αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, σε γήπεδο όπου δεν απέδρασε ποτέ με τους τρεις βαθμούς. Ούτε δύο, ούτε τρεις, αλλά τέσσερις φορές απέτυχε να φτάσει στο ζητούμενο από τη μέρα που άνοιξε τις πύλες το Στάδιο «Αλφαμέγα». Ηττήθηκε τόσο από την ΑΕΛ (0-1) όσο και από τον Απόλλωνα (2-3) την περσινή αγωνιστική περίοδο. Ενδιάμεσα, μάλιστα, απέτυχε σε δύο αναμετρήσεις να καταβάλει την αντίσταση του Άρη, μένοντας ισάριθμες φορές στην ισοπαλία (1-1, 0-0).

Το κίνητρο για την ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο ενόψει της πέμπτης επίσκεψης στο γήπεδο της Λεμεσού, επομένως, είναι πολύ μεγάλο. Πετυχαίνοντας την πρώτη νίκη μέσα στο «Αλφαμέγα», όχι μόνο αυξάνει το αλάνθαστο σερί σε εννέα ματς (ένα εξ αυτών στο κύπελλο), αλλά παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, διευρύνοντας στους έξι βαθμούς τη διαφορά από τον Άρη.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-21T19:22:00+02:00
Go to Top