Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη μετεγγραφή και οι περιορισμοί…

ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη μετεγγραφή και οι περιορισμοί…

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Στον ΑΠΟΕΛ θεωρείται κάτι περισσότερο από δεδομένο πως στην επικείμενη χειμερινή περίοδο των προσθηκών θα διορθώσουν τη μεγαλύτερη μετεγγραφική… ανορθογραφία του καλοκαιριού. Και ποια είναι αυτή; Η απόκτηση ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώνει τον Χρίστο Γουίλερ στο αριστερό άκρο της άμυνας. Εκτός από το γεγονός πως η προσφορά του Αντρέ Ζεράλδες ως δεξιού μπακ είναι «φτωχή», ο Πορτογάλος φανέρωσε μία ξεκάθαρη αδυναμία κάλυψης της θέσης και στην αντίθετη πλευρά. Η μετεγγραφή αριστεροπόδαρου αμυντικού, λοιπόν, αποτελεί προτεραιότητα. Δόθηκαν οι κατευθυντήριες γραμμές, τσεκάρονται επιλογές και εν ευθέτω χρόνω θα προκύψουν ουσιαστικές εξελίξεις.

Διαβάστε επίσης: ΑΠΟΕΛ: Ο Μακάρθι βρήκε τη… ρίζα του κακού

Δεν είναι λίγοι που εκτιμούν πως ο ΑΠΟΕΛ θα εξαντλήσει τον αριθμό των μετεγγραφών που δικαιούται τον Ιανουάριο (4). Είναι το πιθανότερο σενάριο με βάση την αγωνιστική εικόνα του συνόλου, ωστόσο η διοίκηση βρίσκεται –επί της παρούσης– σε στάση αναμονής. Ο Μικ Μακάρθι, προτού χαράξει με ακρίβεια τη μετεγγραφική πορεία, θέλει να έχει αποκρυσταλλωμένη εικόνα για όλους τους ποδοσφαιριστές. Και όταν λέμε όλους, εννοούμε όλους. Μέχρι και για τους Βούγιαντιν Σάβιτς, Ντράγκαν Μιχαΐλοβιτς, Κέβιν Λαφράνς που τέθηκαν εκτός επιλογών από τον τέως προπονητή και γυμνάζονται μόνοι τους. Δεν αποκλείεται ένας εξ αυτών να ξαναεγγραφεί στο ρόστερ εάν πείσει το νέο αφεντικό, με τον Σέρβο στόπερ, που διατηρεί συμβόλαιο για άλλο ένα έτος, να φαντάζει επικρατέστερος.

Στον ΑΠΟΕΛ, με βάση τα σημερινά δεδομένα, μονάχα μία θέση ξένου υπάρχει κενή στο έμψυχο δυναμικό. Κι αυτή ανοίχθηκε από την πώληση του Μούσα Αλ Τάαμαρι. Άρα, υπάρχουν περιορισμοί. Επομένως, οι θέσεις κλείνουν με την προσθήκη αριστερού μπακ και εννοείται πως με κάθε νέο πρόσωπο στο ρόστερ πρέπει να υπάρχει ισάριθμη αποχώρηση.  Από τη στιγμή που διαπιστώθηκαν αδυναμίες και στην επιθετική γραμμή, εκφράζεται η εκτίμηση ότι οι διορθωτικές κινήσεις θα είναι περισσότερες από δύο.

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-15T08:00:42+02:00
Go to Top