Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη «ύλη» για σύνολα που κάνουν πρωταθλητισμό

ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη «ύλη» για σύνολα που κάνουν πρωταθλητισμό

ΑΠΟΕΛ: Η πρώτη «ύλη» για σύνολα που κάνουν πρωταθλητισμό

Η αγωνιστική ισορροπία, παράλληλα με τα αποτελέσματα, είναι απαραίτητα για ομάδα που θέλει να αφήσει πίσω της μία άγονη και προβληματική περίοδο. Αυτά έπραξε ο ΑΠΟΕΛ, έχοντας τον Βλάνταν Μιλόγεβιτς στον πάγκο. Το αγωνιστικό «νοικοκύρεμα» είναι εμφανές, οι ρόλοι πολύ πιο ξεκάθαροι εντός των τεσσάρων άσπρων γραμμών.

Δεν ήταν «σούπερ» με την ΑΕΚ στο ΓΣΠ, δεν ήταν «σούπερ» ούτε προχθές βράδυ με τον Απόλλωνα. Ωστόσο, μέσα σε εννέα μέρες έφερε εις πέρας άκρως απαιτητικές αποστολές, θέτοντας σε εφαρμογή το ίδιο ακριβώς σχέδιο, «χτίζοντας» χαρακτήρα, ενισχύοντας αυτομάτως τη δυναμική.

Πήρε το απόλυτο στη συγκομιδή βαθμών απέναντι σε ομάδες που τερμάτισαν στη λήξασα σεζόν πιο ψηλά στη βαθμολογία, γιατί δεν αγχώθηκε και δεν σάστισε σε κρίσιμα σημεία. Γιατί εφήρμοσε με ηρεμία και συγκέντρωση το πλάνο του Σέρβου κόουτς, έχοντας υπομονή και επιμονή στον τελικό στόχο. Πρόκειται για εξαιρετικά σπουδαία στοιχεία, τα οποία αποτελούν την πρώτη «ύλη» για σύνολα που κάνουν πρωταθλητισμό.

Δεν είναι μόνο το ότι συνεχίζει (με τρελό ρυθμό) το κυνήγι της πρώτης θέσης. Οι μέρες με ικανοποίηση και πρωτίστως χαμόγελο είναι πολύ πιο σημαντικές στη γενικότερη εξίσωση. Το αίσθημα δικαίωσης που θέλει να νιώθει κάθε επαγγελματίας και το οποίο ενισχύει την ψυχολογία για να πατήσει σταθερά στα πόδια. Και όταν αναφερόμαστε στον ΑΠΟΕΛ, το εν λόγω στοιχείο έχει βαρύνουσα σημασία.

Είναι γεγονός ότι ο ΑΠΟΕΛ έχει ακόμη αρκετά πράγματα να κάνει, ώστε να φτάσει σε απολύτως επιθυμητό επίπεδο απόδοσης. Ώστε να γίνει ξανά ο κυριαρχικός Θρύλος, ο οποίος θα μπαίνει στο γήπεδο και θα «καθαρίζει». Με ωραία μπάλα, μεγάλη κατοχή και αποτελεσματικότητα. Είναι σαφές ότι ήδη έχει κάνει βήματα προόδου, με τον Μιλόγεβιτς. Η ομάδα εμφανίζει πιο καλή εικόνα, πιο σταθερή, πιο ουσιαστική.

Παίρνει γκολ, αμύνεται καλύτερα και παίρνει και αποτελέσματα. Δεν έχει φτάσει, προφανώς, εκεί όπου θέλει. Στη σταθερότητα και στην απόλυτη ισορροπία. Ωστόσο, καταθέτει στοιχεία που στέλνουν αισιόδοξα μηνύματα και αποτελούν θεμέλια για να διευρύνει –σε πρώτη φάση– το νικηφόρο σερί. Τα υπόλοιπα έπονται…

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-11-01T20:44:00+02:00
Go to Top