Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η… στάση 16 ημερών

ΑΠΟΕΛ: Η… στάση 16 ημερών

ΑΠΟΕΛ: Η… στάση 16 ημερών

Μία ημέρα μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος, στις 23 Μαΐου, ο ΑΠΟΕΛ ανακοίνωσε την απόκτηση του Ντάλσιο Γκόμες. Έστειλε έτσι το μήνυμα ότι θα έμπαινε δυνατά στο παζάρι μετεγγραφών. Ωστόσο, 16 ημέρες μετά δεν ακολούθησε άλλη μετεγγραφή.

Λίγο το ναυάγιο με τους Κουέστα και Λοντίγκιν, λίγο η καθυστέρηση του Μπέλετς να τα βρει με τη Σαλερνιτάνα, φρέναραν το θέμα του κίπερ. Επίσης, άλλος ένας λόγος είναι το ξεκαθάρισμα με τους ποδοσφαιριστές, που διατηρούν συμβόλαιο αλλά τέθηκαν εκτός πλάνου (Σκουφέτ, Ντανίλο, Τσεπάκ, Οκριασβίλι).

Αν δεν βρεθεί η χρυσή τομή με κάποιον ή με κάποιους από αυτούς ή ακόμα με όλους, είναι φυσικό να επικρατεί προβληματισμός στη διοίκηση του ΑΠΟΕΛ για το πώς θα προχωρήσουν. Αυτός είναι ο κύριος λόγος, που ενώ ο Πρόδρομος Πετρίδης είχε δηλώσει στη συνέλευση της 26ης Μαΐου πως υπάρχουν συμφωνίες, όλα μένουν στατικά.

Εντούτοις, επειδή πλέον η έναρξη της προετοιμασίας δεν είναι μακριά, καθώς απομένουν εννιά ημέρες έως τις 17 Ιουνίου, σύντομα θα παρθούν αποφάσεις και θα αρχίζουν σιγά-σιγά όλα να ξεκαθαρίζουν.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-06-08T17:47:00+02:00
Go to Top