Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η συνέντευξη Τύπου των Αυγουστή και Σόουζα (live streaming)

ΑΠΟΕΛ: Η συνέντευξη Τύπου των Αυγουστή και Σόουζα (live streaming)

ΑΠΟΕΛ: Η συνέντευξη Τύπου των Αυγουστή και Σόουζα (live streaming)

Η συνέντευξη Τύπου του Σωφρόνη Αυγουστή για το παιχνίδι με την Μπότεφ. Εκ μέρους των παικτών του ΑΠΟΕΛ παρών δίνει ο Λούκας Σόουζα.

Το αρχικό σχόλιο του Αυγουστή: «Σίγουρα το αυριανό παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την ομάδα. Έχουμε το πλάνο μας και θα το κρατήσουμε από την αρχή του αγώνα. Έχουμε να κάνουμε με μια ομάδα που είναι πιο έτοιμη, έχει δύο επίσημα παιχνίδια στα πόδια της. Την έχουμε παρακολουθήσει, ξέρουμε τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματα της. Το πιο σημαντικό είναι πως θα μπουν στο ματς οι δικοί μας παίχτες και πως θα υλοποιήσουμε το πλάνο».

Η πρώτη ερώτηση προς τον Κύπριο προπονητή αφορούσε στους απόντες Έσελινγκ και Έφραιμ για το εάν αν θα αλλαχθεί κάτι στη λίστα της UEFA: «Ο Γιώργος θα βρίσκεται μαζί μας τις επόμενες ώρες. Αυτό που σκεφτόμαστε είναι τους παίχτες που έχουμε τώρα. Όπως είπα, γνωρίζουμε πολύ τον αντίπαλο, αλλά πιστεύουμε στους δικούς μας παίχτες. Ήρθαμε ως ένα δυνατό σύνολο, θα προσπαθήσουν τα παιδιά να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να πάρουμε το παιχνίδι στη Λευκωσία ώστε να πάρουμε την πρόκριση».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε εάν είναι έτοιμος ο Εντονγκαλά, όπως και οι νεοαποκτηθένες Φεράρι και Μαρκίνιος: «Για να είναι στην αποστολή οι δύο τελευταίοι πάει να πει πως μπορούν να βοηθήσουν. Γιατί όχι να πάρουν χρόνο συμμετοχής. Έγινε μεγάλη προσπάθεια για τον Εντονγκαλά και πιστεύω πως αύριο θα μας δώσει λύσεις. Βρίσκεται σε καλό δρόμο».

Για το ότι η αντίπαλος ομάδας είναι πιο έτοιμη και την κατάσταση του ΑΠΟΕΛ: «Σίγουρα θα βελτιωνόμαστε παιχνίδι με παιχνίδι. Δεν ξέρω αν είναι πιο προπονημένοι από εμάς. Το πλεονέκτημα τους είναι πως έχουν πιο πολλά αγωνιστικά λεπτά. Πιστεύω πολύ στην ομάδα, δούλεψαν πολύ στην προετοιμασία. Σίγουρα, όταν κερδίζεις και προχωράς, κερδίζεις χρόνο, ετοιμότητα και δυναμώνεις».

Για το ότι τις δύο προηγούμενες φορές που ο ΑΠΟΕΛ έπαιξε με βουλγάρικες ομάδες απέτυχε να συνεχίσει: «Σίγουρα ήταν στα παλιά χρόνια. Τώρα είναι νέα εποχή, έχουμε νέους στόχους και θέλουμε να σπάσουμε αυτή την παράδοση».

Το σχόλιο του Λούκας Σόουζα: «Συμφωνώ με τον κόουτς. Έχουμε έναν δύσκολο αντίπαλο μπροστά μας. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Πρέπει να είμαστε έξυπνοι αύριο. Αν κάνουμε το παιχνίδι μας θα πάρουμε το αποτέλεσμα που θέλουμε».

Δείτε το live streaming:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-19T18:07:02+02:00
Go to Top