Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η φιλοσοφία του Σα Πίντο και οι εντολές που πέφτουν βροχή

ΑΠΟΕΛ: Η φιλοσοφία του Σα Πίντο και οι εντολές που πέφτουν βροχή

ΑΠΟΕΛ: Η φιλοσοφία του Σα Πίντο και οι εντολές που πέφτουν βροχή

Όσο περνούν οι μέρες τόσο πιο ξεκάθαρη άρχισε να γίνεται στρατηγική φιλοσοφία του Ρικάρντο Σα Πίντο στους ποδοσφαιριστές. Ο νέος προπονητής του ΑΠΟΕΛ είναι υπέρ του επιθετικού ποδοσφαίρου, θέλει η ομάδα του να προσπαθεί να επιβάλλει τον ρυθμό της, να ασκεί πίεση στον αντίπαλο σε όλα τα μήκη και πλάτη του γηπέδου, να κρατά μπάλα και να δημιουργήσει επιθέσεις.

Το σκέλος της τακτικής θα γίνει πλέον μέρος της καθημερινής δουλειάς στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας που βρίσκεται σε εξέλιξη στο Πράβετς, με τον έμπειρο κόουτς την ίδια ώρα να φροντίζει να μην γίνεται βαρετός. Και προσπαθεί να το πετύχει με λίγη θεωρία και μπόλικη άσκηση. Εννοείται πως ο Σα Πίντο, θα πειραματιστεί στα φιλικά προετοιμασίας που αρχίζουν αύριο και θα «ψαχθεί» με τα συστήματα, ωστόσο η αγωνιστική προσέγγιση είναι μία και δεν πρόκειται να διαφοροποιηθεί.

Ο Πορτογάλος προπονητής και οι συνεργάτες έχουν το δύσκολο έργο να «περάσουν» στο μυαλό των παικτών τις ενέργειες που πρέπει να κάνουν, ανάλογα με το τι θα αντιμετωπίσουν, αναπτύσσοντας τους επιβαλλόμενους αυτοματισμούς σε άμυνα και επίθεση. Οι ποδοσφαιριστές που προστέθηκαν στο ρόστερ, εξάλλου, κρίνει ότι μπορούν να εξυπηρετήσουν την αγωνιστική φιλοσοφία. Και με αυτό ακριβώς το σκεπτικό, προγραμματίζονται οι επόμενες κινήσεις στη μετεγγραφική σκακιέρα.

Παραλλήλως, ο Σα Πίντο είναι φιλικός με τους παίκτες, βρίσκεται δίπλα τους, ξέροντας πολύ καλά ότι ως «οικογένεια» μπορεί να πετύχει πολλά περισσότερα η ομάδα. Και γι’ αυτό η επιθυμία του είναι να βρίσκεται κοντά τους, έχοντας τον σεβασμό τους, όπως και ο ίδιος τους σέβεται. Γενικά, τα πάντα κυλούν ομαλά στο αθλητικό κέντρο της Βουλγαρίας που έχει καταλύσει η αποστολή, με το προπονητικό επιτελείο να είναι ευχαριστημένο τόσο από τις συνθήκες όσο και από την προσπάθεια των παικτών.

Αύριο, εξάλλου, ο ΑΠΟΕΛ θα δώσει δύο φιλικά ματς, κατά τα οποία ο Σα Πίντο θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στους ποδοσφαιριστές. Στις 10:00, υπενθυμίζουμε, οι γαλαζοκίτρινοι αντιμετωπίσουν την ΤΣΣΚΑ1948 (β’ ομάδα) και 18:00 την Μπότεβ Βράτσα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-07-02T08:03:00+02:00
Go to Top