Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η «φωτιά» με Σόουζα και η μετεγγραφή που «καίει»

ΑΠΟΕΛ: Η «φωτιά» με Σόουζα και η μετεγγραφή που «καίει»

ΑΠΟΕΛ: Η «φωτιά» με Σόουζα και η μετεγγραφή που «καίει»

Και… ξαφνικά (;) ζήτημα Λούκας Σόουζα με απρόβλεπτες συνέπειες και άγνωστο τέλος προκύπτει στον ΑΠΟΕΛ. Η Τσανγκτσούν Γιατάι ΦΚ, πρώην ομάδα του Βραζιλιάνου μέσου, προσέφυγε στην FIFA για ποσό €190.000 που της οφείλει ο Λούκας Σόουζα και δικαιώθηκε, αναφορικά με το σπάσιμο του μεταξύ τους συμβολαίου για να ενταχθεί στον ΑΠΟΕΛ.

Οι γαλαζοκίτρινοι φέρεται να έχουν ιδιωτικό συμφωνητικό με τον 32χρονο ποδοσφαιριστή που λέει πως το ποσό θα πληρωθεί από τον ίδιο. Στο ενδεχόμενο που ο Σόουζα προχωρήσει στην καταβολή του ποσού τότε το όλο θέμα θα κλείσει. Σε διαφορετική περίπτωση θα ανοίξει «ασκός του Αιόλου», αφού θα κινδυνέψει ο σύλλογος της Λευκωσίας με κυρώσεις, που πιθανόν να αφορούν σε απαγόρευση μετεγγραφών.

Η αντίδραση του Σόουζα στο ζήτημα που έχει προκύψει πιθανόν να είναι καθοριστική και για το μέλλον της συνεργασίας του με τον ΑΠΟΕΛ. Πάντως ο ίδιος με αναρτήσεις του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης επιμένει να χαρακτηρίζει «ψέματα» τα όσα διέρρευσαν, γεγονός που περιπλέκει το σκηνικό.

Στο μέτωπο των μετεγγραφών, οι γαλαζοκίτρινοι «καίγονται» για την απόκτηση ενός αριστερού μπακ. Ο Σωφρόνης Αυγουστή και οι συνεργάτες του έδωσαν μερικές μέρες προθεσμία για να πάρουν την απάντηση του Χουλτ, ενώ φαίνεται πως πέραν του Σουηδού και του Χαφέζ εξετάζεται άλλη μια περίπτωση αριστεροπόδαρου ακραίου αμυντικού το όνομα του οποίου δεν έχει διαρρεύσει.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-04T15:03:00+02:00
Go to Top