Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Η ώθηση που δεν ήρθε ποτέ και το κλειστό «παράθυρο» από τον Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Η ώθηση που δεν ήρθε ποτέ και το κλειστό «παράθυρο» από τον Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Η ώθηση που δεν ήρθε ποτέ και το κλειστό «παράθυρο» από τον Σα Πίντο

Στο 77’ του ντέρμπι με τον Απόλλωνα ο Ρικάρντο Σα Πίντο προχώρησε σε τριπλή αλλαγή. Οι Γιάννης Φετφατζίδης, Γουίλσον Εντουάρντο και Τομανέ μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο με τον Πορτογάλο τεχνικό να ευελπιστεί ότι τα νέα μετεγγραφικά αποκτήματα του ΑΠΟΕΛ θα δώσουν ώθηση στην ομάδα του που κυνηγούσε το δεύτερο γκολ. Μάταια, όμως.

Γι’ άλλη μία φορά οι ποδοσφαιριστές στους οποίους επένδυσε ο ΑΠΟΕΛ για επιθετική ενίσχυση στη μετεγγραφική περίοδο του καλοκαιριού, όχι μόνο δεν μπόρεσαν να κάνουν τη διαφορά, αλλά κινήθηκαν στη μετριότητα. Προσθέστε στην εξίσωση την αφλογιστία του Κβιλιτάια, ο οποίος βλέπει με σπιρτόκουτο την αντίπαλη εστία, και την αδυναμία των υπόλοιπων μεσοεπιθετικών να συνδεθούν με τα δίχτυα και κάπως παρουσιάζεται το τεράστιο άλυτο πρόβλημα για τον ΑΠΟΕΛ στο ξεκίνημα της σεζόν.

Ο Ρικάρντο Σα Πίντο, αμέσως μετά το τέλος του ντέρμπι με τον Απόλλωνα έκλεισε το «παράθυρο» για περαιτέρω ενίσχυση. «Ναι έκλεισε το ρόστερ. Θα δουλέψουμε με τους υφιστάμενους ποδοσφαιριστές», ξεκαθάρισε ο Πορτογάλος. Επομένως, είτε ο ΑΠΟΕΛ θα αυξήσει το βαθμό αποτελεσματικότητας του είτε θα συνεχίσει να χάνει βαθμούς ακόμα και σε ματς στα οποία υπερισχύει του αντιπάλου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-18T12:51:00+02:00
Go to Top