Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να αποδείξει από τι «υλικά» είναι φτιαγμένος

ΑΠΟΕΛ: Θέλει να αποδείξει από τι «υλικά» είναι φτιαγμένος

Δυναμική αντίδραση και πειστικές απαντήσεις όσον αφορά στην προοπτική κατάκτησης του τίτλου, αναζητεί ο ΑΠΟΕΛ στη σημερινή δύσκολη εκτός έδρας αποστολή με αντίπαλο την ΑΕΚ.

Η ομάδα του Ρικάρντο Σα Πίντο, μετά τις δύο σερί ανεπιτυχείς προσπάθειες να καρπωθεί τους τρεις βαθμούς, εκστρατεύει στη Λάρνακα για να αποδείξει ότι φέτος είναι «φτιαγμένη από τέτοια υλικά» που αντέχουν την πίεση και είναι ικανά να τη διατηρήσουν στην κορυφή της βαθμολογίας μέχρι το τέλος της διαδρομής.

Ο Πορτογάλος προπονητής, τούτη τη φορά, είχε τον χρόνο να προετοιμάσει όπως ήθελε τους ποδοσφαιριστές ώστε να βγάλουν στον αγωνιστικό χώρο τις πραγματικές δυνατότητές τους. Γιατί, η αλήθεια είναι πως πάει καιρός που ο ΑΠΟΕΛ, έχει να φτάσει στο ύψος ισορροπημένης εμφάνισης και μοιραία, «σκόρπησε» υπερπολύτιμους βαθμούς. Το σημερινό 90λεπτο είναι άκρως απαιτητικό, επομένως απαγορεύονται αυστηρά τα κενά διαστήματα και κυρίως, η έλλειψη της απαιτούμενης συγκέντρωσης. Η αντίπαλος, εξάλλου, απέδειξε πλειστάκις ότι δεν αστειεύεται.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-31T08:26:00+02:00
Go to Top