Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Θα είναι μεγάλη ανάγκη για ευστοχία

ΑΠΟΕΛ: Θα είναι μεγάλη ανάγκη για ευστοχία

Τα… κουκιά του ΑΠΟΕΛ είναι μετρημένα, η διοίκησή του παλεύει για την άρση του εμπάργκο και αν γίνουν χειμερινές μετεγγραφές, θα είναι μεγάλη ανάγκη για ευστοχία. Διότι λεφτά για πέταμα δεν υπάρχουν και, αν θα δαπανηθούν για προσθήκες, θα πρέπει να αξίζει ο κόπος.

Γι’ αυτό και οι οπαδοί του ελπίζουν πως τα χειμερινά «ψώνια» της ομάδας τους θα αποδειχθούν καλύτερα από τα αντίστοιχα των αμέσως προηγούμενων Ιανουαρίων. Όπως π.χ. πέρσι, που πολύ λίγα έδωσαν οι Μπεν και Φακούντο Μακέντα.

Βεβαίως ήρθαν τους προηγούμενους χειμώνες, σε διαφορετικές σεζόν, ποδοσφαιριστές όπως οι Σαρφό, Σαμπάλα, Ενσούε, Εμπεσίλιο, αλλά είναι γεγονός πως έχει και καιρό να κάνει μια «γεμάτη» χειμερινή μετεγγραφική περίοδο ο ΑΠΟΕΛ. Όπως για παράδειγμα εκείνην του 2016 με τους Ζίφκο Μιλάνοφ, Γιάννη Γιαννιώτα, Γιώργο Μερκή (ήρθε και ο Εστρέλα τότε, μα… δεν ακούμπησε).

Φέτος το τοπίο είναι θολό και για την ώρα, οι πρωτευουσιάνοι κρατούν μικρό καλάθι. Είναι χαρακτηριστικό ότι το ενδιαφέρον για τον Ιρανό μέσο Σαΐντ Μεχρί, διέρρευσε από Μέσα της πατρίδας του (οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τις επόμενες ημέρες θα αφιχθεί στην Κύπρο για να κλείσει η μετεγγραφή).

Από εκεί και πέρα, γίνονται σκέψεις για προσθήκες καταλόγου Β, με έμφαση στη θέση του εξτρέμ. Μεσολαβεί όμως ένα 20ήμερο έως το τέλος της μετεγγραφικής περιόδου και έως τότε θα δείξει πώς θα κινηθεί ο σύλλογος της Λευκωσίας.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-01-11T08:44:00+02:00
Go to Top