Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ κέρδισε χρόνο αλλά…

Από τις 7 Δεκεμβρίου που αναμετρήθηκε με την Ομόνοια στο ντέρμπι «αιωνίων», το ΑΠΟΕΛ βρίσκεται σε αγωνιστική αδράνεια, με τον κορωνοϊό να έχει επιφέρει πολύ σοβαρό πλήγμα στον Αρχάγγελο.

Οι γαλαζοκίτρινοι δεν έχουν άλλη επιλογή από το να κάνουν υπομονή μέχρι να ξεπεραστεί η όλη κατάσταση και σταδιακά η ομάδα να μπει στη δική της κανονικότητα. Αυτό ασφαλώς είναι εκ’ των πραγμάτων αδύνατον να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη και στο ΑΠΟΕΛ είναι προετοιμασμένοι ότι η ομάδα πιθανόν να έχει αγωνιστικό κόστος από την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Η απόφαση της ΚΟΠ να αναβάλει και το ντέρμπι της 16ης αγωνιστικής με την ΑΕΛ, αλλά και οι αναβολές των αγώνων πρωταθλήματος με την Καρμιώτισσα και την ΑΕΚ, καθώς και του αγώνα κυπέλλου με τον Απόλλωνα είναι σημαντική εξέλιξη από τη στιγμή που το ΑΠΟΕΛ έχει ξεμείνει από επιλογές, έχοντας τόσα πολλά κρούσματα, ωστόσο δεν λύνεται τόσο απλά το πρόβλημα.

Η προσπάθεια επαναφοράς τόσο μεγάλου αριθμού ποδοσφαιριστών με όσο το δυνατόν πιο ομαλό τρόπο στην αγωνιστική δράση, είναι ένα πολύ μεγάλο θέμα που έχει να διαχειριστεί η προπονητική ομάδα, με τις οδηγίες και την καθοδήγηση του ιατρικού επιτελείου. Ο Μικ Μακάρθι βιώνει όπως και όλοι στην ομάδα μια πρωτόγνωρη κατάσταση και καλούνται όλοι να βρουν τη φόρμουλα και να επαναφέρουν την ομάδα με το σωστό τρόπο σε αγωνιστικό επίπεδο που θα μπορέσει να ανταποκριθεί στις επόμενες υποχρεώσεις της.

ΖΑΧΙΝΤ: Ο Νορβηγοπακιστανός μέσος με δηλώσεις του σε ΜΜΕ της πατρίδας του, μίλησε για το πρόβλημα κορωνοϊού που ταλαιπωρεί σε μεγάλο βαθμό το ΑΠΟΕΛ, αλλά επανέλαβε για άλλη μια φορά την επιθυμία του να συνεχίσει από τη νέα σεζόν αλλού την καριέρα του. «Θέλω να πάω σε ένα πρωτάθλημα και ένα κλαμπ που θα είναι καλύτερα. Αυτή είναι η προτεραιότητά μου έναντι των οικονομικών. Αλλά θα δούμε τι θα συμβεί. Θα προτιμούσα να μείνω στην Ευρώπη, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Κώστας Παναγιώτου 

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-18T08:55:53+02:00
Go to Top