Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Και «πτου» ξανά από την αρχή

ΑΠΟΕΛ: Και «πτου» ξανά από την αρχή

ΤΟΥ ΑΝΔΡΈΑ ΜΑΎΡΟΥ

Η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη, ενημέρωσε προ λίγων ημερών τον Λούκα Χατζηλούκα, πως δεν θα έχει καμία εμπλοκή σε θέματα που αφορούν τον μετεγγραφικό σχεδιασμό του ΑΠΟΕΛ και ότι, την αποκλειστικότητα θα έχει ο Μικ Μακάρθι. Του έδειξε, ουσιαστικά, την πόρτα της εξόδου από το προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος», θεωρώντας ότι απέτυχε εν πολλοίς στον τομέα ευθύνης του.

Απόφαση που ασφαλώς δεν άρεσε στον υπεύθυνο του τμήματος σκάουτινγκ, προβάλλοντας σειρά επιχειρημάτων. Από την πρώτη στιγμή, όμως, κατάλαβε ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Και προφανώς, ότι με την πορεία της ομάδας, κάθε άλλο παρά άμοιρος ευθυνών είναι.

Οι ιθύνοντες στον ΑΠΟΕΛ, εκτός από απογοητευμένοι, εμφανίζονται σφόδρα εκνευρισμένοι από την κάκιστη πορεία και ασφαλώς, τις επιλογές παικτών αμφιβόλου ποιότητας που έγιναν το καλοκαίρι. Ξέχωρα από την καθυστέρηση στην ενσωμάτωση σημαντικών «κρίκων» που προορίζονταν για να συνθέσουν τον βασικό κορμό, έγιναν προσθήκες ποδοσφαιριστών, οι οποίοι από τις πρώτες κιόλας εμφανίσεις φάνηκαν ότι δεν κάνουν. Ακόμα και αυτοί που κουβαλούν καλό βιογραφικό σημείωμα, δεν μπορούν να κάνουν ούτε τα βασικά στον αγωνιστικό χώρο.

Διαβάστε επίσης: Πάρντο: «Πονώ όταν βλέπω τον ΑΠΟΕΛ. Αλλαγές μέσα και έξω από το γήπεδο»

Άλλη μία φορά το δίκτυο εξεύρεσης ποδοσφαιριστών «ξηλώνεται», γυρίζοντας στον ΑΠΟΕΛ σε μία δοκιμασμένη… συνταγή. Αυτήν που υπεύθυνος είναι ο προπονητής και ενημερώνει  τη διοίκηση για τις οποιεσδήποτε προθέσεις του. Τουλάχιστον, μέχρι νεωτέρας. Γιατί, η ομάδα της Λευκωσίας απέτυχε πλειστάκις στο εν λόγω κεφάλαιο, χάνοντας εν τέλει το μέτρημα όσον αφορά στο πήγαινε-έλα ποδοσφαιριστών.

«Με ποιον τρόπο επιλέγονται οι παίκτες και ποιος έχει τον τελευταίο λόγο;», ρωτούν εναγωνίως οι φίλοι του ΑΠΟΕΛ, βλέποντας την ομάδα τους εγκλωβισμένη και ανήμπορη για να σηκώσει.  Το μέγα ερώτημα είναι εάν προλαβαίνει να παλέψει για τους εγχώριους τίτλους και εάν υπάρχει χρόνος για κάτι τέτοιο, από τη στιγμή που ένα ολόκληρο καλοκαίρι πήγε στράφι. Με βάση τη σημερινή εικόνα του ΑΠΟΕΛ, προφανώς και παραπέμπει σε σύνολο του δεύτερου γκρουπ και όχι του πρώτου.

Ο Μικ Μακάρθι, όπως είπε, είναι υποχρεωμένος να δουλέψει με τους διαθέσιμους παίκτες έως το τέλος του τρέχοντος έτους. Και με αυτούς, ασφαλώς, θα πορευτεί στο αυριανό εξ αναβολής παιχνίδι με αντίπαλο τη Δόξα (17:00) που θα διεξαχθεί στο ΓΣΠ. Ο Ιρλανδός κόουτς, ελπίζει πως αυτή τη φορά θα δει αν μη τι άλλο διάθεση από τους παίκτες ώστε να επιτευχθεί ο στόχος της νίκης μετά από έξι ανεπιτυχείς προσπάθειες.  Εκτός επιλογών είναι ο τραυματίας Τόμας ντε Βινσέντι.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-11-24T07:30:19+02:00
Go to Top