Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: «Καμία λογική εξήγηση, ας αποσυρθεί όσο πιο άμεσα γίνεται!»

ΑΠΟΕΛ: «Καμία λογική εξήγηση, ας αποσυρθεί όσο πιο άμεσα γίνεται!»

ΑΠΟΕΛ: «Καμία λογική εξήγηση, ας αποσυρθεί όσο πιο άμεσα γίνεται!»

Την άμεση απόσυρση της πρόνοιας που αναφέρει ότι κάθε μήνα θα δηλώνονται μόνο 15 ξένοι/κοινοτικοί από τους 17 που δύναται πλέον να έχει στο ρόστερ της η κάθε ομάδα ζητά ο ΑΠΟΕΛ. Οι γαλαζοκίτρινοι επικροτούν την απόφαση τροποποίησης της προκήρυξης των κανονισμών εγγράφων και μετεγγραφών της ΚΟΠ δημιουργώντας την απαραίτητη εναρμόνιση με τους ευρωπαϊκούς κανονισμούς.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Έχουμε αναφέρει αρκετές φορές ότι οι κανονισμοί εγγράφων και μετεγγραφών της ΚΟΠ, θα πρέπει να συμβαδίζουν με αυτούς της UEFA.

Για αυτό και επικροτούμε τη δυνατότητα μέσω των χθεσινών τροποποιήσεων να εγγράφονται για το κυπριακό πρωτάθλημα 17 ξένοι/κοινοτικοί δημιουργώντας την απαραίτητη εναρμόνιση με τους ευρωπαικούς κανονισμούς. Είναι δικαίωμα της κάθε ομάδας αν επιθυμεί, να εγγράψει στο δυναμικό της, 17 ή 15 ή ακόμα και 10 ξένους. Κανείς δεν επιβάλλει τον μέγιστο αριθμό.

Από εκεί και πέρα πρέπει να αναφέρουμε ότι μας βρίσκει άκρως αντίθετους, η πρόνοια που αναφέρει ότι κάθε μήνα θα δηλώνονται μόνο 15 ξένοι/κοινοτικοί. Αυτό εξυπακουέται ότι κάθε μήνα για μια ομάδα που διατηρεί 17 ξένους/κοινοτικούς στο δυναμικό της, θα πρέπει να γίνονται συνεχόμενες προσθαφαιρέσεις. Δεν γνωρίζουμε από που προήλθε αυτή η εισήγηση ή ποιος είναι ο σκοπός της. Όμως επειδή δεν εδράζεται σε καμία λογική εξήγηση και το μόνο που θα προκαλέσει είναι πολλαπλά προβλήματα οργανωτικού και νομικού χαρακτήρα, ας αποσυρθεί όσο πιο άμεσα γίνεται ενόψει και της έναρξης της νέας αγωνιστικής περιόδου».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-07-30T15:11:00+02:00
Go to Top