Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Καταστρώνει πλάνο δράσης ο Πετρίδης

ΑΠΟΕΛ: Καταστρώνει πλάνο δράσης ο Πετρίδης

ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΜΑΥΡΟΥ

Χωρίς ανθυποψήφιο, όπως όλα δείχνουν, επανεκλέγεται ο Πρόδρομος Πετρίδης στην προεδρία της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ, θέση την οποία κατέχει από το 2013. Η γραπτή τοποθέτηση του Θεόδωρου Κυριακίδη, με την οποία εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν να μη διεκδικήσει την αλλαγή στα διοικητικά δρώμενα, αυτομάτως αποτρέπει το ενδεχόμενο εκλογικής διαδικασίας στη Γενική Συνέλευση της 1ης Ιουνίου.

Ξεκάθαρος πλέον στόχος του νυν προέδρου είναι η επαναφορά της ηρεμίας και της συσπείρωσης στις τάξεις της ομάδας, όπως κι η καλύτερη δυνατή διαχείριση των οικονομικών σε μία ομολογουμένως ζόρικη νέα σεζόν. Βρίσκεται επί ποδός, καταστρώνοντας πλάνο δράσης ώστε το ποδοσφαιρικό τμήμα να λειτουργήσει απρόσκοπτα και η ομάδα να ενισχυθεί στον βαθμό που θα της επιτρέπει να έχει πρωταγωνιστική πορεία.
Από το περιβάλλον του Πετρίδη, την ίδια ώρα, αμφισβητούνται γραπτές αναφορές του Κυριακίδη που άπτονται της οικονομικής πτυχής και πολύ περισσότερο των συνολικών οφειλών. Παραλλήλως, όπως αφήνεται να διαρρεύσει, το εν λόγω σκέλος δεν είναι τόσο περίπλοκο που να μειώνει τις πιθανότητες εξεύρεσης λύσης. Για όλα τα θέματα που έθιξε ο Κυριακίδης, πάντως, ο Πετρίδης θα δώσει σύντομα απαντήσεις.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ κρίνει ότι μπορεί να διαχειριστεί την κατάσταση και με συνετή οικονομική πολιτική να «χτιστεί» ανταγωνιστική ομάδα που θα διεκδικήσει με αξιώσεις την επιστροφή στην πυραμίδα του ποδοσφαίρου μας. Προφανώς, γνωρίζει τα δύσκολα δεδομένα, ωστόσο θεωρεί ότι μπορεί να αντεπεξέλθει με τη βοήθεια των συνεργατών του, οι οποίοι θα δηλώσουν «παρών» την 1η Ιουνίου.

Ο Πετρίδης ξέρει επίσης ότι το στοίχημα που καλείται να κερδίσει είναι μεγάλο καθώς οφείλει να βρει τον τρόπο για να λειτουργήσει ομαλά το ποδοσφαιρικό τμήμα και με βάση, προφανώς, την «τρύπα» που υπάρχει στο ταμείο. Πώς θα κινηθεί και ποιο είναι εν τέλει το σχέδιο δράσης; Οι απαντήσεις θα δοθούν σύντομα από τον ίδιο σε δημόσια τοποθέτησή του, κατά την οποία θα ξεκαθαρίσει το σκηνικό όσον αφορά στις οφειλές της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και τη φημολογία περί επενδυτή. Επιπρόσθετα, θα δώσει απαντήσεις για το δάνειο ύψους 2 εκατ. ευρώ , το οποίο, όπως αναφέρει ο Κυριακίδης, στην περίπτωση αποχώρησης του Πετρίδη θα είναι άμεσα πληρωτέο, με επιπρόσθετο τόκο 4%. Εξάλλου, οι μέτοχοι της εταιρείας και γενικώς ο κόσμος της ομάδας ζητούν ξεκάθαρες απαντήσεις.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-05-21T06:44:46+02:00
Go to Top