Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ/Κρέσπο: Προετοιμάζεται το έδαφος για νέο συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ/Κρέσπο: Προετοιμάζεται το έδαφος για νέο συμβόλαιο

ΑΠΟΕΛ/Κρέσπο: Προετοιμάζεται το έδαφος για νέο συμβόλαιο

Στις 9 Φεβρουαρίου, δηλαδή σε 84 μέρες, σβήνει 37 κεράκια στην τούρτα των γενεθλίων του. Παρά το γεγονός πως βρίσκεται σε προχωρημένη ποδοσφαιρικά ηλικία, ο Χοσέ Κρέσπο «φωνάζει» με την αγωνιστική παρουσία του ότι μπορεί να ανταποκριθεί σε υψηλό επίπεδο για άλλα δύο τουλάχιστον χρόνια!

Η απόδοσή του στον ΑΠΟΕΛ, κάθε άλλο παρά σε αθλητή της ηλικίας του παραπέμπει. Ο Ισπανός κεντρικός αμυντικός που αποτελεί και φέτος έναν εκ των πιο σταθερών παικτών σε απόδοση του κυπριακού πρωταθλήματος, έφτασε σε 1,5 χρόνο στο προπονητικό κέντρο «Αρχάγγελος» στις 53 συμμετοχές και συνεχίζει!

Μετά από γεμάτες και άκρως επιτυχημένες σεζόν στον ΠΑΟΚ, ο άλλοτε σέντερ μπακ της Σεβίλλη και της Ράγιο Βαγιεκάνο, συνεχίζει με τις μηχανές στο φουλ. Και κυρίως, το ενδιαφέρον για τη νίκη παραμένει αμείωτο, το ίδιο και το πείσμα του. Ο έμπειρος στόπερ, δίχως αμφιβολία είναι ένας από τους κινητήριους μοχλούς του ΑΠΟΕΛ, με τη διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη να προετοιμάζει το έδαφος ώστε να τον διατηρήσει στην ομάδα και μετά το ερχόμενο καλοκαίρι.

Βλέπετε, το συμβόλαιο του Κρέσπο εκπνέει στις 31 Μαΐου 2024 και επομένως, θα μπορεί από τον Ιανουάριο να διαπραγματευτεί με οποιοδήποτε σύλλογο επιδείξει ενδιαφέρον.

Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, αναγνωρίζει τη μεγάλη προσφορά του 36χρονου Ισπανού και πολύ περισσότερο ξέρει ότι μπορεί να συνεχίσει να αποτελεί ηγετική φυσιογνωμία στην αμυντική γραμμή τις επόμενες σεζόν. Ο Πετρίδης και οι συνεργάτες του, διατηρούν άριστες σχέσεις με τον Κρέσπο, την ίδια ώρα που ο έμπειρος παίκτης παρουσιάζεται ευχαριστημένος στην ομάδα της Λευκωσίας. Εν ευθέτω χρόνω, λοιπόν, οι δύο πλευρές θα βρεθούν στο τραπέζι των συζητήσεων και εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-16T09:26:00+02:00
Go to Top