Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Μάικ Ιωαννίδης, επιστροφή μετά από 23 χρόνια!

ΑΠΟΕΛ: Μάικ Ιωαννίδης, επιστροφή μετά από 23 χρόνια!

Ο Μάικ Ιωαννίδης, μετά από 23 ολόκληρα χρόνια επιστρέφει για να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον ΑΠΟΕΛ. Ο πρωτεργάτης για τη σύσταση της Εταιρείας ΑΠΟΕΛ και ο πρώτος πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της (1996-97), σε μία ομολογουμένως τότε εξαιρετικά δύσκολη περίοδο για την ομάδα, αποτελεί μέλος της συμβουλευτικής επιτροπής, οικονομικού και νομικού χαρακτήρα, που έχει δημιουργήσει η διοίκηση Πρόδρομου Πετρίδη.

Διαβάστε επίσης: Από τα λόγια στις πράξεις!

Ο Μάικ Ιωαννίδης, που αποχώρησε το 1998, διετέλεσε επίσης πρόεδρος του Σωματείου από το 1992 έως το 1994. «Η αγάπη μου για τον ΑΠΟΕΛ με οδήγησε στην ανάληψη της προεδρίας Εταιρείας το 1997. Τόσο εγώ, όσο και άλλοι έβαλαν βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τα βγάλουμε πέρα.

Είχα σημαντικούς συνεργάτες και χαίρομαι το 1992-94. Το ’94 όταν φύγαμε τα οικονομικά ήταν καλά, χρωστούσαμε μόνο έναν μήνα μισθούς», είχε αναφέρει ο Μάικ Ιωαννίδης προ τετραετίας μιλώντας στον Active και στην εκπομπή «Καφές με μπάλα στο Goal.com.cy» με τον Γιώργο Κυριάκου.

Μεταξύ άλλων είχε αναφερθεί και στις κόντρες που υπήρχαν τότε ανάμεσα σε πρώην παράγοντες με αυτούς που ήταν στη διοίκηση: «Αυτό δεν μας εμπόδισε στη σύσταση της Εταιρείας και στη λειτουργία της. Είχαμε ένα πολύ καλό καταστατικό για να στηρίζει την εταιρεία που έκανε ο Κρις Τριανταφυλλίδης και όταν συναντήθηκε το συμβούλιο για πρώτη φορά κανείς δεν ήθελε να αναλάβει πρόεδρος της εταιρείας. Δεν ξέρω γιατί. Ίσως ένιωθαν πως θα ήταν τεράστια η ευθύνη. Έκανα διάφορες εισηγήσεις, αλλά για να μην διαλυθεί η προσπάθεια ανέλαβα εγώ αλλά αποσύρθηκα με το τέλος της σεζόν».

Υπενθυμίζουμε πως στη συμβουλευτική επιτροπή συμμετέχει επίσης ο Γιάννος Πανταζής στο οικονομικό σκέλος και ο γνωστός στον νομικό τομέα, Chris Τριανταφυλλίδης. Ο πρώτος υπηρέτησε τον ΑΠΟΕΛ και από το μέλος του Δ.Σ., από το οποίο παραιτήθηκε προς πενταετίας. Ο τελευταίος, ασφαλώς, έχει πλούσια δράση στην ομάδα της Λευκωσίας, την οποία υπηρέτησε και από τη θέση του προέδρου.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2021-06-17T13:31:47+02:00
Go to Top