Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Μαθήματα εξουδετέρωσης!

ΑΠΟΕΛ: Μαθήματα εξουδετέρωσης!

ΑΠΟΕΛ: Μαθήματα εξουδετέρωσης!

Με ουσιαστική, πειστική και αποδοτική εμφάνιση, ο ΑΠΟΕΛ πήρε με στιλ κι επαγγελματικό τρόπο τους τρεις βαθμούς στη Λάρνακα, δίνοντας συνέχεια στην ξέφρενη πορεία του! Η ομάδα του Σα Πίντο, επικράτησε με 3-0 της ΑΕΚ, έφτασε στην 6 συναπτή νίκη, συγκατοικεί στην κορυφή της βαθμολογίας με τον Άρη και πάει με κεκτημένη ταχύτητα στο ματς με αντίπαλο την ΑΕΛ. Ο Τσεπάκ με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ (27΄), ο Μαρκίνιος με όμορφο πλασέ ζευγάρωσε τα γκολ (48΄) και διά ποδός αντιπάλου (Γκαρσία 62΄), σφράγισε άλλη μία σπουδαία επιτυχία.

Με παιχνίδι απλότητας, στηριζόμενο στην ταχύτητα και τις πλάγιες επινοήσεις, οι πρωτευουσιάνοι «χτύπησαν» σε σημαντικά χρονικά σημεία και διαχειρίστηκαν άψογα το προβάδισμα αφού σε κανένα σημείο -κατά το δεύτερο μέρος- δεν απειλήθηκε η προδιαγραφόμενη επικράτησή τους. Οσο περνούσε ο χρόνος, έριχναν την κινητικότητά τους στη μεσαία γραμμή λόγω και της προσπάθειας των γηπεδούχων να αντιδράσουν, ωστόσο, στηρίχθηκαν στην αγωνιστική τους πειθαρχία και δεν έκαναν το χοντρό λάθος.

Στοιχεία που έλειπαν από την ΑΕΚ. Παρότι δεν υστέρησε σε απόδοση σε σχέση με τον αντίπαλο στο πρώτο μισό του 90λέπτου, δημιουργώντας τρεις φάσεις (Πονς 1΄, 10΄, Τόνγκια 45’+3), ήταν εμφανές πως χόλενε στην ανάπτυξη και την τελική πάσα. Γενικώς, επιπόλαιη. Συν τοις άλλοις, προδόθηκε από τα λάθη στην άμυνα, με τον απολογισμό σε άλλο ένα άκρως σημαντικό ματς να είναι ιδιαιτέρως «φτωχός». Πρόσθεσε χθες βράδυ, άλλη μία αποτυχημένη προσπάθεια να κερδίσει ομάδα που έχει ως στόχο την κατάκτηση του τίτλου, μένοντας 10 βαθμούς μακριά από την πρώτη θέση, διευρύνοντας τον προβληματισμό και την απογοήτευση.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-11-06T09:03:00+02:00
Go to Top