Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Ματς πρόκληση –

Όχι ότι δεν γνώριζαν στον ΑΠΟΕΛ από πριν ότι ο αγώνας με την Πάφο θα είχε τις δικές του δυσκολίες, παρ’ όλα αυτά η πρόκριση του επερχόμενου αντιπάλου τους με εκκωφαντικό τρόπο ήρθε να δώσει διαφορετικά δεδομένα, τουλάχιστον σε θέμα ψυχολογίας.

Αυτό το κομμάτι σαφώς και θα το λάβουν υπόψη στην ομάδα της Λευκωσίας, αλλά δεν σημαίνει παράλληλα ότι θα τους επηρεάσει το πλάνο που ήδη ετοίμαζαν.

Απλά τους κάνει να είναι καλύτερα προετοιμασμένοι σε σχέση με τις νέες συνθήκες που πρόκειται να συναντήσουν. Ο ΑΠΟΕΛ άλλωστε χθες ανέβασε και φωτογραφία από την προπόνηση, στην οποία έδειχνε τον Σα Πίντο να χαμογελά, θέλοντας να στείλει το μήνυμα ότι ο ίδιος πιστεύει στην ομάδα και στις ικανότητές της και γνωρίζει πολύ καλά πώς να χτυπήσει στις αδυναμίες του αντιπάλου.

Αναμένει λοιπόν ο ίδιος ότι όλη αυτή η δουλειά που γίνεται όλες αυτές τις μέρες στο προπονητικό κέντρο του Αρχαγγέλου θα αποδοθεί και στον καλύτερο δυνατό βαθμό και στον αγωνιστικό χώρο του ΓΣΠ.

Είναι παιχνίδι που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και σίγουρα στο ποιος το θέλει περισσότερο, με τους γαλαζοκίτρινους να έχουν πάρα πολλούς λόγους να θέλουν τη νίκη, με πρώτο και σημαντικότερο το γεγονός ότι οι τρεις βαθμοί θα τους φέρουν ακόμα πιο κοντά στον τίτλο του πρωταθλητή.
Καλούνται λοιπόν πρώτα οι παίκτες να το δείξουν με την αγωνιστική τους συμπεριφορά και σίγουρα μόνο μέσω αυτού του τρόπου θα μπορέσουν να φτάσουν ακόμα πιο κοντά στη νίκη.

(Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο )

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-03-01T08:51:00+02:00
Go to Top