Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Μεσοεπιθετική ενίσχυση εδώ και τώρα! – Τι ισχύει με Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Μεσοεπιθετική ενίσχυση εδώ και τώρα! – Τι ισχύει με Σα Πίντο

ΑΠΟΕΛ: Μεσοεπιθετική ενίσχυση εδώ και τώρα! – Τι ισχύει με Σα Πίντο

Ανέλυσαν την κατάσταση, όπως αυτή διαμορφώθηκε μετά την ήττα από την Ομόνοια, διέγνωσαν τις αδυναμίες, προχωρώντας άμεσα στο επόμενο βήμα. Και ποιο είναι αυτό; Στην ενίσχυση της μεσοεπιθετικής γραμμής.

Στον ΑΠΟΕΛ, αντιλαμβάνονται πως για να βρει η ομάδα τον δρόμο της και να αυξήσει αυτομάτως τις πιθανότητες υλοποίησης του μεγάλου στόχου που δεν είναι άλλος από την επιστροφή στην κορυφή της πυραμίδας του ποδοσφαίρου μας, επιβάλλεται να διευρύνει το αγωνιστικό βεληνεκές στο δεύτερο μισό του χώρου δράσης.

Και δεν αναφερόμαστε στον αριθμό των επιλογών, αλλά στην ενδυνάμωση του έμψυχου δυναμικού με παίκτη (ή παίκτες) που θα δώσει λύσει στο σκοράρισμα. Ο ΑΠΟΕΛ, δεν υλοποίησε τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος τις δύο προηγούμενες σεζόν γιατί… πονούσε στην υπόθεση γκολ. Και φέτος, με βάση τα πρώτα δείγματα γραφής, πρόκειται για τομέα που το σύνολο παρουσιάζει εκ νέου αδυναμίες. Η διοίκηση του ΑΠΟΕΛ, έδωσε τις κατευθυντήριες γραμμές για την εξεύρεση των ιδανικών λύσεων ώστε έως τη μεθεπόμενη Παρασκευή, 15 Σεπτεμβρίου, να γίνουν οι καλύτερες δυνατές επιλογές.

Όσον αφορά στο κεφάλαιο τεχνική ηγεσία, επί της παρούσης ο Ρικάρντο Σα Πίντο απολαμβάνει τη στήριξη της διοίκησης. Με την επιστροφή του Πορτογάλου κόουτς, όμως, δρομολογείται συνάντηση με τον πρόεδρο του ΑΠΟΕΛ, όπου θα τα πουν επισταμένως. Γιατί, όπως γίνεται αντιληπτό, οι «εκρήξεις» του στον πάγκο δεν περνούν απαρατήρητες.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2023-09-06T06:41:00+02:00
Go to Top