Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ-Μετς: «Περίεργο ναυάγιο, οι €100.000 και η παρέμβαση Πετρίδη»

ΑΠΟΕΛ-Μετς: «Περίεργο ναυάγιο, οι €100.000 και η παρέμβαση Πετρίδη»

Το ναυάγιο της μετεγγραφής του Κάρολ Μετς από την ΤΣΣΚΑ Σόφιας στον ΑΠΟΕΛ απασχολεί και τα Μέσα Ενημέρωσης της Βουλγαρίας. H ιστοσελίδα sportlive.bg σε ρεπορτάζ της σημειώνει ότι η ΤΣΣΚΑ βρέθηκε πολύ κοντά στην παραχώρηση του Εσθονού κεντρικού αμυντικού, όμως για περίεργο όπως τον χαρακτηρίζει λόγο η μετεγγραφή δεν ολοκληρώθηκε. Οι Βούλγαροι σημειώνουν πως ο ΑΠΟΕΛ συμφώνησε με την ΤΣΣΚΑ έναντι 100.000 ευρώ για αγορά του Μετς.

«Αν και υπήρχε προφορική συμφωνία ανάμεσα στους δύο συλλόγους, που επήλθε μετά την προσωπική συμμετοχή του προέδρου του ΑΠΟΕΛ Πρόδρομου Πετρίδη, δεν θα υπάρξει μετεγγραφή», σημειώνουν αρχικά και ακολούθως σημειώνουν τα όσα δημοσιεύθηκαν στην Κύπρο για αλλαγή στάσης του παίκτη και της ομάδας.

«Ο Εσθονός αμυντικός Κάρολ Μετς και η ΤΣΣΚΑ άλλαξαν τις απαιτήσεις τους την τελευταία στιγμή. Τα νέα αιτήματα κρίθηκαν παράλογα από τους γαλαζοκίτρινους κι έτσι δεν θα γίνει η μετεγγραφή», καταλήγουν.

Το ρεπορτάζ ολοκληρώνεται με τη σημείωση πως η χρηματιστηριακή αξία του Μετς στο transfermarkt.com ανέρχεται στις 500.000 ευρώ, όμως νοουμένου πως το συμβόλαιό του λήγει στο τέλος της σεζόν καμία ομάδα δεν πρόκειται να ρίξει στο τραπέζι τόσα χρήματα.

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-01-06T18:01:58+02:00
Go to Top