Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ: Με δύο αλλαγές για το πρώτο βήμα!

ΑΠΟΕΛ: Με δύο αλλαγές για το πρώτο βήμα!

ΑΠΟΕΛ: Με δύο αλλαγές για το πρώτο βήμα!

Επιστρέφει στο αρχικό σχήμα του ΑΠΟΕΛ ο Μουρτάζ Νταουσβίλι, μετά την απουσία του κόντρα στην Κιζιλζάρ. Ο Γεωργιανός βρίσκεται στην ενδεκάδα που παρατάσσει ο Μάκης Σεργίδης, για την πρώτη αναμέτρηση με αντίπαλο την Τζουργκάρντεν, για τα πλέι οφ του Γιουρόπα Λιγκ.

Σε σχέση με τον προηγούμενο αγώνα, κόντρα στην Κιζιλζάρ στο Καζακστάν, οι γαλαζοκίτρινοι θα παραταχθούν με δύο αλλαγές στο αρχικό σχήμα. Μαρκίνιος και Σαρφό έμειναν εκτός, με τον Γκανέζο να μην έχει δικαίωμα συμμετοχής. Τις θέσεις τους πήραν οι Εφραίμ και Νταουσβίλι, αντίστοιχα.

Ο Μπέλετς θα βρίσκεται κάτω από τα δοκάρια, Τσεπάκ (δεξιά) και Φεράρι (αριστερά) στα δύο άκρα της άμυνας, ενώ Καρώ και Κρέσπο θα συνθέσουν το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Στον χώρο του κέντρου θα βρίσκονται οι Νταουσβίλι και Κοσταντίνοφ, με τον Ντάλσιο μπροστά τους. Ντονγκαλά (δεξιά) και Εφραίμ (αριστερά) θα πάρουν θέση στα άκρα της επίθεσης και ο Ηλία στην κορυφή.

Η ενδεκάδα του ΑΠΟΕΛ: Μπέλετς, Τσεπάκ, Καρώ, Κρέσπο, Φεράρι, Νταουσβίλι, Κοσταντίνοφ, Ντάλσιο, Ντονγκαλά, Εφραίμ, Ηλία.

Στον πάγκο: Χριστοδούλου, Τσιλιγγίρης, Μάγκλιτσα, Βιγιαφάνες, Σούσιτς, Μπλουμ, Σατσιάς, Θεοδώρου, Πολυκάρπου, Μαρκίνιος, Γουίλερ, Γεωργίου.

299153996 476498827815907 3406777824869550834 N

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2022-08-17T17:26:00+02:00
Go to Top