Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Με στόφα και καρδιά πρωταθλητή

Μια τεράστιας σημασίας νίκη (2-1) πανηγύρισε στην «ΑΕΚ Αρένα» ο ΑΠΟΕΛ, που είδε τη διαφορά από την δεύτερη θέση να αυξάνεται στο +4.

Πέραν όμως από το βαθμολογικό όφελος που πήραν οι «γαλαζοκίτρινοι», απέδειξαν για ακόμη μια φορά τα τεράστια ψυχικά αποθέματα που διαθέτει αυτή η ομάδα. Και δεν μιλάμε μόνο για την ολική ανατροπή που πραγματοποίησαν στη Λάρνακα, αλλά και για το γεγονός πως πριν από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ, είχε έρθει η ήττα στο «αιώνιο» ντέρμπι από την Ομόνοια.

Ως γνωστόν, η ήττα σ’ ένα τόσο σημαντικό ντέρμπι επηρεάζει και μάλιστα πολύ, και αρκετοί ήταν αυτοί που αμφέβαλαν για το κατά πόσο η ομάδα του Σα Πίντο θα έβγαζε αντίδραση σε μια τόσο δύσκολη έδρα όπως είναι η «ΑΕΚ Αρένα».

Εντούτοις, ο ΑΠΟΕΛ όχι απλά έβγαλε αντίδραση, αλλά έφερε «τούμπα» το ματς, όντας με την πλάτη στον τοίχο στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης.  

Αυτό καταδεικνύει και τη δουλειά που έγινε από το τεχνικό επιτελείο πάνω στο ψυχολογικό κομμάτι και είναι κάτι που αναμφίβολα πρέπει να πιστωθεί στον προπονητή της ομάδας, Ρικάρντο Σα Πίντο.

ΑΝΔΡΕΑΣ ΤΖΙΑΚΟΥΡΗΣ

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-04-02T22:12:15+02:00
Go to Top