Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com

ΑΠΟΕΛ: Με το ζόρι παντρειά δε γίνεται!

Τα πάντα όλα έχει κάνει ο ΑΠΟΕΛ για να κρατήσει στο δυναμικό του, τον Κβιλιτάια και τον Ντάλσιο κι αυτό είχε γίνει σαφές τις προηγούμενες μέρες με όλα τα ρεπορτάζ που αναφέρονταν στα δύο αυτά ζητήματα.

Τι για τριπλές οικονομικές υπερβάσεις άκουσε ο κόσμος για τον Κβιλιτάια, τι για πλουσιοπάροχη προσφορά στον Ντάλσιο άκουσε, αυτό που δεν άκουσε όμως ήταν το «ναι» των παικτών, οι οποίοι είχαν ακόμα μεγαλύτερες οικονομικές απαιτήσεις.

Ο πρόεδρος του ΑΠΟΕΛ, Πρόδρομος Πετρίδης έκανε το καθήκον του και ό,τι μπορούσε για να τους διατηρήσει στην ομάδα και να τους κάνει τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες του ρόστερ, αλλά η πλευρά των ποδοσφαιριστών είχε αντίθετη άποψη. Κι όπως λέει η γνωστή φράση, με το ζόρι παντρειά δεν γίνεται. Όταν λοιπόν με τέτοιες προτάσεις δεν επιτυγχάνεται συμφωνία, τα παρακάλια είναι περιττά!

Εξάλλου με τα χρήματα που θα έπαιρναν οι δύο παίκτες, μπορούν να βρεθούν αντικαταστάτες ισάξιοι αλλά και ακόμα καλύτεροι. Δεν είναι το τέλος του κόσμου αν φύγουν όσο καλοί κι ήταν στη φετινή χρονιά. Αν μάλιστα τα ποσά που βγήκαν στη δημοσιότητα ισχύουν, τότε είναι δεδομένο πως ο Νταβίντ Γκαγιέγο και οι συνεργάτες του μπορούν να ψάξουν από μία μεγάλη γκάμα ποδοσφαιριστών.

Για τον Ντάλσιο οι πληροφορίες ανέφεραν πως η νέα βελτιωμένη πρόταση που είχε στα χέρια του άγγιζε τις 350.000 ευρώ τον χρόνο, αλλά η πλευρά του ζητούσε περισσότερα. Σχετικά με τον Γεωργιανό φορ έγινε λόγος για συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με συνολικές αποδοχές 1,600,000 ευρώ.

Υπέρογκα ποσά για δύο καλούς παίκτες μεν, αλλά για τέτοιας ποιότητας δε που να τα αξίζουν. Η αγορά είναι μεγάλη, χρόνος υπάρχει και μπορούν να βρεθούν οι παίκτες που θα τους αντικαταστήσουν και ενδεχομένως με λιγότερα λεφτά. Αυτό το θέμα με την παραμονή τους, παρατράβηξε χρονικά και από την στιγμή που δεν βγήκε λευκός καπνός είναι καλύτερα να προχωρήσει ο σχεδιασμός με άλλους.

ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΜΠΟΣ (Εφημερίδα ΑΛΗΘΕΙΑ / Ένθετο SUPER SPORT)

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

2024-05-23T08:39:34+02:00
Go to Top