Για να επικοινωνήσετε μαζι μας!! 99651597|apoelphoto@gmail.com
ΑΠΟΕΛ / Μπεν Σαχάρ: «Να επιστρέψω με γκολ»

ΑΠΟΕΛ / Μπεν Σαχάρ: «Να επιστρέψω με γκολ»

Δηλώσεις σε ιστοσελίδα του Ισραήλ έκανε ο Μπεν Σαχάρ. Ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ μίλησε για την περιπέτειά του με τον κορωνοϊό και ότι ελπίζει να επιστρέψει στα γκολ, ενώ σχολίασε τα ρεπορτάζ για μετακίνησή του στην Μπεϊτάρ.

«Δεν μετανιώνω για τη μετακίνηση από τη Χάποελ Μπερ Σεβά στο ΑΠΟΕΛ. Η ομάδα δεν τα πάει τόσο καλά και πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε που σκόραρα, αλλά ελπίζω να επιστρέψω στα γκολ μετά τον κορωνοϊό», είπε ο Ισραηλινός επιθετικός, ο οποίος δήλωσε στη συνέχεια για την περιπέτειά του: «Είχα ήπια συμπτώματα, αλλά τώρα νιώθω καλά. Το δύσκολο είναι να μένεις σε ένα δωμάτιο για δύο εβδομάδες».

Ακολούθως κλήθηκε να σχολιάσει την αποχώρηση του από την Χάποελ Μπερ Σεβά και όσα λέγονταν για τον μισθό του: «Δεν μου άρεσε που μιλούσαν για το μισθό μου».

Τέλος, για τα ρεπορτάζ που τον είχαν συνδέσει με την Μπεϊτάρ, ήταν κάθετος: «Ήταν απολύτως ψέμα να πουν ότι ήθελα να πάω στην Μπεϊτάρ. Ποτέ δεν είπα κάτι τέτοιο. Ήμουν καλά στην Χάποελ Μπερ Σεβά, ήμουν ο πρώτος σκόρερ και αυτά που λέγονταν με ενοχλούσαν».

Πηγή >>

Τελευταία Νέα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

2020-12-18T16:27:59+02:00
Go to Top